30ml Chubby Gorilla V3 Blandeflaske - Original - Køb hos Prodamp.dk - 1

30ml Chubby Gorilla V3 Blandeflaske - Original

30 ml Chubby Gorilla V3 Pet flaske. Mål 12,8 cm høj og 2 cm bred med Chubby Gorilla logo i bunden af flasken.

Prisen er pr stk incl. tip og låg.

2,95 kr. Inkl. moms 2,36 kr. (ekskl. moms)
Inkl. moms

ad.jpg

Sikker betaling
Alle vores betalinger håndteres sikkert (SSL)
Hurtig levering
Vi leverer inden for 1-3 hverdage
28 dages returret
Vi vil kun have glade kunder

Chubby Gorilla 30ml PET flaske

Er du træt af at bruge gamle, kedelige flasker til at blande din e-væske? Vil du have en flaskemodel, der er let at bruge, let at opbevare og ser godt ud? Så er Chubby Gorilla blandeflasken den perfekte løsning for dig!

Med sin smarte, chubby form er denne flaske ikke kun nem at håndtere og betjene, men den er også perfekt til at blande din yndlings-væske i. Den praktiske 30ml størrelse er ideel til at have med dig på farten eller til at opbevare på et sikkert og praktisk sted derhjemme.

Den robuste konstruktion sikrer, at flasken er holdbar og modstandsdygtig over for brud og lækager, og dens stærke skruelåg sørger for, at indholdet ikke lækker ud. Flasken har også en smart driptip, som gør det nemt at påføre væsken uden spild.

Uanset om du er en erfaren e-væske bruger eller bare er begyndt at udforske denne verden, vil Chubby Gorilla 30ml blandeflasken opfylde alle dine behov. Med dens stilfulde design og praktiske funktioner er den et must-have værktøj til alle, der ønsker at nyde deres e-væske på den bedst mulige måde.

Bestil din Chubby Gorilla 30ml blandeflaske i dag, og oplev forskellen!

PD-30ML_GORILLA_FLASKE
Type
Flasker