Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

Eleaf iCare - 650mAh

Tilbud

Eleaf iCare - 650mAh

Icare fra Eleaf er en rigtig smart lille ”all in one” e-cigaret, der ikke fylder meget i hverken dametasken eller lommen. Den er utrolig nem at anvende, da den benytter sig af auto-sug – dvs. at der er ingen knap du skal trykke på, du skal blot suge i den, som var den en rigtig cigaret.

Læs mere...

Sort
Hvid
Rød
Cyan

Online pris!

Tilbud -DKK 44.00

DKK 135.00

Normalpris DKK 179.00

Lagerstatus: På lager

Selvom Icare er utroligt lille, har den alligevel et batteri på 650mAh, så du er sikret batteritid til mere end bare lige 10 hurtige sug. Tanken kan indeholde 1.8ml. af din e væske.

For at starte din Icare op på bedste vis, skal du starte med at væde din brænder/coil med 5 dråber af din e-væske, direkte ned i midten af brænderen – på den måde er du sikker på, du ikke brænder din brænder/coil af med det samme.

Når du skal påfylde din Icare med din e-væske skal du starte med, at fjerne selve mundstykket på toppen af din Icare. Den skal du nemlig bruge som et ”værktøj” til at åbne for tanken. Det lille firkantede hul i bunden af mundstykket bruger du nærmest som en skruetrækker på metalrøret. Når du har skruet metalrøret af, skal du skrue brænderen, du lige har gjort klar, på i bunden af røret. På glasset på din Icare er der en lille streg, den indikere hvortil du må fylde din e-væske op til. Overfylder du din Icare, vil din e-væske stå ovenud når du samler den igen. Når du har påfyldt din e-væske samler du bare din Icare igen, monterer mundstykket og tager et sug. Der er simpelthen ikke mere i det.

Når du skal oplade din Icare skal du bare bruge et micro-usb kabel til at oplade. Selve oplade porten sidder i bunden af din Icare.

Startsættet indeholder:

1 stk. Eleaf iCare e-cigaret

2 stk. Coil`s ( Brændere ) som er udskiftelige

1 stk. Ladekabel

1 stk. Manual

Produkt ID

02828-17-80006

17 Andre produkter i samme kategori