Corona info - Prodamp sender vare ud på normal basis!

Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Istick 20W kit - Eleaf

Istick 20W kit - Eleaf

Dette boksmod på 2200 mAh kommer med et smart OLED display, som giver en masse brugervenlige funktioner du helt sikkert ikke vil være foruden. Med i dette iStick 20W kit fra Elaf følger også en manual, oplader samt adapter.

Læs mere...

Blå

Online pris!

DKK 399.00

Lagerstatus: På lager

Dette boksmod er på hele 2200 mAh i sit indbyggede batteri, og har en variabel volt på mellem 3,0 V og 5,5 V, samt en variabel watt på mellem 5,6 W og 20 W.

 

Noget helt særligt ved dette batteri er dog det smarte OLED display, lokaliseret på siden af produktet, som giver dig mulighed for hele tre ting:

1. At se hvor meget strøm der er tilbage på batteriet (batteritid)

2. At at se hvilken ohm modstand som der er på den coil som man benytter

3. At se din watt/volt indstillings, dvs. om den har variabel volt/watt.

 

Du kan skrue op eller ned for dampen alt efter behov, hvilket høres ved hjælp af de to knapper som findes nederst på siden af din iStick. Du får på denne måde en stor frihed til selv at kunne styre udfaldet af dampen og får derved stor kontrol over den endelige dampoplevelse.

 

5 click power knappen forhindrer at du vil komme til at aktivere den ved et uheld. Alt i alt kan man kun finde en masse fordele i de mange veltænkte funktioner som dette iStick 20W kit fra Elaf indeholder: alt sammen med til at skabe en overbevisende helhed, der bevirker at der er tænkt over hver eneste detalje i forhold til at give dig det bedste værktøj overhovedet.

 

Med et iStick 20W kit fra Elaf får du det hele med

Med i pakken følger både A1 vægadapter samt ladekabel, hvilket tillader dig at kunne vælge imellem hvorvidt du gerne vil oplade via en stikkontakt eller via USB kabel, hvilket hver især har forskellige fordele. Begge muligheder tilbyder hurtig og bekvemt opladning. USB porten tillader også at produktet kan bruges imens den er i opladning.

 

Desuden medfølger der også en 510 til eGo adapter i iStick 20W kit fra Elaf. Dette medfører at iStick 20W bliver kompitabel med en lang række andre produkter, og er ved til at forbedre brugervenligheden og nemheden betydeligt.

 

Vælg mellem hele fire forskellige farver, alt efter hvad der er din egen personlige præference: sort, blå, sølv eller rød.

EC-ID: 01238-17-01239

30 Andre produkter i samme kategori