Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Istick 10W - Eleaf

Istick 10W - Eleaf

Leder du efter et handy produkt har denne iStick 10W lige præcis størrelsen som du leder efter. Ud over dens mini-størrelse kommer den med et smart OLED display der giver godt overblik og brugervenlighed.

Læs mere...

Online pris!

DKK 219.00

Lagerstatus: Kommer Snart

Med iStick 10W fra Elaf få miniudgaven af den utroligt populære iStick. Denne boksmod kommer med hele 1050 mAh i sit indbyggede batteri og kommer i fire farver.

 

Kompaktheden er uovertruffen med dette produkt. Målene er på 32,5 x 21 x 52 mm. Den er således nem at transportere rundt og er bekvemmelig til en travl hverdag hvor meget skal nås, men hvor man ikke vil forhindres i sin dampoplevelse. Det er altså ikke uden grund at den bliver kaldt miniudgaven, da det er en af de mindste e-cigaretter som findes på markedet – så leder du efter noget, som er handy og let, så er iStick 10W fra Elaf lige præcis produktet til dig.

 

iStick 10W fra Elaf kommer med smarte features

 

En af de mest geniale features er det smarte OLED display, som er placeret på toppen af produktet. Dette display giver stor overskuelighed idet det angiver batteritiden (i procent hvor meget af batteriet der er tilbage), samt ligeledes hvor stor en spænding der er på den elektroniske cigaret (for eksempel i forhold til coil og ohm modstand). Kommer batteriet under 10%, vil du modtage en notifikation idet at batter indikatoren vil begynde at blinke. På siden findes to knapper, hvor man kan justere i spændingen, hvilket giver en stor handlefrihed.

Eleaf iStick 10W har en variabel volt fra 3 V til 5,5 V, og en variabel watt fra 2 W til 20 W. Den er kompatibel med atomizers der har en ohm modstand på mellem 1,0 og 3,0.

Med til produktet følger desuden i USB port, som man kan bruge til at oplade det med. Når man kan se på displayet at det er ved at være tid til opladning, kan man her tilslutte den, men stadig blive ved med at benytte den.

 

Udover dette medfølger også en adapter, der kan kombunere eGo med 510.

 

Vælg mellem fire forskellige farver, alt efter hvad du foretrækker i henhold til din egen personlige præference: sort, blå, pink eller sølv.

EC-ID: 00219-17-00926

 

29 Andre produkter i samme kategori