Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

Kangertech Premade coil

Kangertech Premade coil

En coil på 0,5 Ohm er egnet til dig, som gerne vil have en større og mere imponerende dampmængde, med fyldigere smag, hvor batteriet ikke behøver at holde længst muligt. Bemærk dette er prisen for 20 stk.

Læs mere...

Online pris!

DKK 99.00

Lagerstatus: På lager

En coil er en essentiel del af den elektroniske cigaret. Coilen bliver opvarmet af batteriet, og vil så dernæst opvarme væsken. Det er denne opvarmning som skaber den damp der giver mulighed for inhalering. På denne måde er coilen en central komponent i teknologien der gør elektroniske cigaretter mulige.

At opnå den rette varme til ens elektroniske cigaret har stor betydning for oplevelsen, eftersom den varme som produceres påvirker smagen. Hvilken varme som coilen opnår bliver ikke kun bestemt af batteriet, men også af ohm (modstand). Ohm-niveau er en målestok for niveauet af elektrisk modstand, hvilket med andre ord vil sige en betegnelse for hvor frit elektriciteten kan løbe igennem et givent materiale. En generel regel er, at jo højere batterispænding man har, og jo lavere modstand (ohm), jo mere varme vil der blive produceret til fordampning. Resultatet er således varmere damp – og mere af den.

Med en Kangertech Premade Coil får man 0,5 ohm. At købe sin coil færdiglavet vil vise sig at være en lettelse for de fleste, da man er således sikker på hvilken ohm man sidder inde med. På denne måde er man sikker på at få den samme dampoplevelse og den samme smag hver gang man tænder sin cigaret.

Man kan finjustere sin elektroniske cigaret til den helt rette smag som man ønsker, hvis man kombinerer den ohm som bedst matcher de batterier som man benytter. At vælge den rigtige ohm er derfor essentielt for brugeren af elektroniske cigaretter, da det har stor indflydelse på smagens karakter og egenart.

Det mest almindelige ohm-interval for ens coil i en elektronisk cigaret er mellem 2,4 og 2,8. En ohm på 0,5 har således en lav modstand, hvilket vil give mere og varmere damp, idet den lader mere elektricitet løbe igennem.

Ved at bruge en coil med lavere ohm vil man have en lavere batteritid end med en coil med højere ohm. Grunden til dette er, at den lavere modstand lader strømmen løbe hurtigere igennem, men det er så til gengæld også dette der muliggør den højere grad af damp og den intense aroma.


Denne type coil er således egnet til brugeren, der gerne vil have en større og mere imponerende dampmængde, med fyldigere smag, og som ikke er optaget af at batteriet skal holde længst muligt. Brugeren af elektroniske cigaretter, der foretrækker det kraftige og volumniøse, vil således føle sig tilpas med coils, der har ohm på 0,5.

9 Andre produkter i samme kategori