Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Kangertech SSOCC Coil

Kangertech SSOCC Coil

SSOCC coils fra Kangertech kommer i 3 forskellige ohm-modstande – 1.5ohm, 0.5ohm og 0.2ohm.

SSOCC står for Stainless Steel Organic Cotton Coil og beskriver hvad selve coilen er lavet af og hvilket materiale der er brugt i coilen. Det er organisk japansk vat, der er brugt i coilen for at forlænge levetiden på coilen og for at gengive den bedste smag fra din e-væske.

Læs mere...

0,5
1,5

Online pris!

DKK 40.00

Lagerstatus: På lager

1.5ohm: Fungerer bedst mellem 10-25watt. Denne coil er en decideret MTL coil og gør sig udelukkende som en mund til lunge coil. Med det menes der, at du skal dampe på denne, som du ville ryge på en cigaret. Den har et meget strammere sug end de to andre coils, der dermed imiterer suget fra en rigtig cigaret.

0.5ohm: Fungerer bedst mellem 15-60watt. Denne coil er beregnet til DL dampning, altså direkte til lunge dampning. Den har et langt løsere sug, der tillader dig at suge dampen direkte i dine lunger og på den måde opnår større dampmængder end med MTL dampning.

0.2ohm: Fungerer bedst mellem 25-80watt. Denne coil er også beregnet til DL dampning på samme måde som 0.5ohm coilen. Den store forskel på denne og 0.5ohm coilen er, at denne levere noget større dampmængder, da den kan bruges ved højere watt end 0.5ohm coilen.

8 Andre produkter i samme kategori