Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

SMOK ALIEN 220W TC Mod

Tilbud

SMOK ALIEN 220W TC Mod

Går du og leder efter et nyt mod der virkelig kan sparke r..? Du behøver ikke lede længere, Alien moddet fra SMOK har alt du overhovedet kunne tænke dig at have brug for! Du får hele 220W at lege med og oveni hatten får du også mulighed for at prøve TC(temperature control) af, hvis du skule have lyst til det. Plus, designet er jo møghamrende lækkert, så hvad mere kan du næsten ønske dig?

Læs mere...

Guld / Sort

Online pris!

Tilbud -DKK 150.00

DKK 445.00

Normalpris DKK 595.00

Lagerstatus: Kommer Snart

Dette mod er til damperen der ønsker mere, mere, mere – og her kommer du altså ikke til at mangle noget som helst. Du får det hele – du får massere af power med de 220W, du får godt med batteritid med de 2stk. 18650 batterier og du får mulighed for at benytte dig af TC-indstillinger. Alt i alt, du kommer altså ikke til at mangle noget.

Designet på Alien moddet er en smule futuristisk og lidt ”spacey”, deraf navnet Alien. Selvom det er et mod der bruger 2stk. 18650 batterier, så er det faktisk et ganske lille og lommevenligt mod. Moddet har alle de gængse indstillingsmuligheder og funktioner som du kender fra andre mods, bl.a. TC control på Ni200, TI og SS316L wire, preheat funktion og bypass funktion.

Moddet er nemt at bruge og selve menu-systemet er meget nemt at navigere rundt i. For at komme ind i selve menuen skal du blot trykke 3 gange på ”skyd” knappen på siden af moddet, når du er inde i menu-systemet bruger du plus og minus knapper til at navigere rundt i de forskellige menupunkter – når du skal have valgt et menupunkt skal du blot trykke på knappen i 2 sekunder og du vil nu tilgå den valgte menu.

Moddet kan oplades igennem USB-porten på fronten, dog anbefales det at du tilkøber en ekstern oplader til dine batterier, da det er det sundeste for dine batterier i længden – et andet plus ved en ekstern oplader er, at du altid vil kunne have et opladt par batterier med dig.

Bemærk: 18650 batterier ikke medfølger. Se dem under tilbehør.

9 Andre produkter i samme kategori