Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

ASTER 75W TC. Mod - Eleaf

ASTER 75W TC. Mod - Eleaf

Aster fra Eleaf er et lille og super ergonomisk mod, der har hele 75w at gøre godt med. Du skal bruge 1 stk. 18650 batteri til moddet, der skal købes separat. Du kan oplade dit batteri igennem USB-porten på fronten af moddet.

Læs mere...

Online pris!

DKK 299.00

Lagerstatus: Kommer Snart

Når du får Aster moddet fra Eleaf i hånden, så kan man virkelig mærke at det er samme lækre kvalitet som vi ellers er vant til fra Eleaf – de har virkelig haft gang i lidt nytænkning mht. designet denne gang, dog. Aster moddet ligger super lækkert i hånden og ”power”-knappen er placeret så du nemt kan bruge tommelfingeren derpå. På fronten er på hver side af OLED skærmen er der en knap – en plus knap og en minus knap, disse bruges til at regulere op og ned i dine watt-indstillinger og TC-indstillinger. Som de sidste mods fra Eleaf har Aster også en fjederbelastet 510-forbindelse, så du er sikret at du kan skrue nærmest hvilken som helst atomizer på toppen, uden der vil være et ”gab” mellem atomizer og mod.

Moddet benytter et enkelt 18650 batteri og det kan meget nemt udskiftes pga. den magnetiske batteridør bagpå. Kører du med lave watt-indstillinger vil du opleve, at den holder rigtig godt på strømmen, men bruger du den derimod til sub-ohm og derved højere watt-indstillinger, vil du dræne batteriet væsentligt hurtigere – heri er det super praktisk, at det er så nemt at udskifte dit batteri.

Moddets TC-indstillinger kan bruges på disse forskellige wire-typer: Ni200, TI og SS316L – herudover har du muligheden for selv at indstille din egen TCR kurve.

 

 

EC-ID: 00219-17-06205

 

23 Andre produkter i samme kategori