Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

H-Priv 2 Mod - SMOK

placeholder-img
Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

SMOK H-Priv 2

 

SMOK er på banen med en 2’er af den velkendte H-Priv. De har twistet designet en lille smule, så den nu står super skarpt i et resin lignende look med et kobra lignende mønster, derudover har de også givet selve moddet lidt af et redesign, så det nu er langt mere ergonomisk at holde ved, end den første H-Priv model.

Læs mere...

Online pris!

DKK 449.00

Lagerstatus: På lager

H-Priv 2 er et rigtig damp-monster, der kan klare nærmest hvad som helst du kaster efter den – den har trods alt 225W at gøre godt med.

 

 

H-Priv 2 er virkelig en gennemtænkt og veludført ”storebror” til den første H-Priv, som SMOK kom med. Denne gang har de haft designet og æstetikken i højsædet og det ses og føles virkelig med det samme du får moddet i hånden.

I toppen af H-Priv 2 sidder der et lille, men meget letlæseligt display, så du nemt kan følge med i hvor meget/lidt batteri du har tilbage, hvordan du har indstillet moddet i watt og til at navigere rundt i menusystemet.

Som sin forgænger, så bruger H-Priv 2 også 2x 18650 batterier. De medfølger IKKE og skal købes ved siden af. Angående batterierne er det vigtigt at du bruger high-drain batterier, dertil kan Sony VTC4 eller Samsung 25R anbefales.

EC-ID: 00219-18-14627

21 Andre produkter i samme kategori