Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Eleaf iPower 80W TC

placeholder-img
Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Eleaf iPower 80W - 5000mAh batteri

Læs mere...

Online pris!

DKK 499.00

Lagerstatus: På lager

Hvis valget falder på en iPower 80W fra Eleaf, er du garanteret batteritid udover det sædvanlige og tilmed i en meget kompakt størrelse, batterikapaciteten på 5000mAh taget i betragtning. iPower har på fronten et meget letlæseligt OLED display, der kan du navigere i menuen, regulere op og ned i watt eller temperatur og bl.a. se hvor meget batteri du har tilbage eller hvilken ohm din coil har.

iPower 80W kommer også med opgraderbar firmware, så på den måde er du altid sikret de nyeste funktioner. Bl.a. kan nævnes en af de nyeste funktioner, der gør det muligt for dig at lave og benytte dig af et brugerdefineret displaybillede.

De forskellige indstillinger tilgås nemt fra menuen, du skal blot holde menu-knappen inde i 3 sekunder og du vil kunne navigere rundt mellem de forskellige ”modes” iPower 80W har at byde på, ved igen at holde menu-knappen inde i 3 sekunder for at skifte i menuen. Af forskellige ”modes” kan nævnes TC på Ni200, TI og SS og den ”nye” bypass funktion, der gør at din iPower vil fungere meget alá et mekanisk mod.

Du tænder for din iPower 80W ved hurtigt at trykke 5 gange på ”skyd”knappen og fuldstændig samme måde slukker du.

Opladning klares utroligt nemt ved hjælp af det medfølgende mikro-usb kabel – hvis du vil benytte dig af hurtig-opladning skal du bruge en 1A-vægadapter, så vil du kunne lade det store batteri op fra 0-100% på blot 5 timer.

iPower 80W læser desuden ohm-modstand helt ned til 0.1 ohm – så hvis du vil prøve en af de nyere sub-ohm tanke på markedet så som Aspire Cleito, har du en trofast kompagnon i den kraftfulde iPower 80W.

 

Æsken indeholder:

1 stk. iPower 80W mod

1 stk. mikro usb-kabel

1 stk. brugermanual

EC-ID: 00219-17-05743

21 Andre produkter i samme kategori