Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Absinthe 30ml Shake 'N' Vape

Absinthe 30ml Shake 'N' Vape

Der findes utroligt mange lækre smagsvarianter inden for e-væske, og der findes stort set en smag til hver lejlighed. Men en dampoplevelse med den såkaldte grønne fe er simpelthen noget, du ikke må snyde dig selv for.

Læs mere...

Online pris!

DKK 150.00

Lagerstatus: På lager

Denne helt unikke og næsten eksotiske smagsvariant er helt sikker på at tiltrække dig positiv opmærksomhed til festerne og ikke mindst behage dig selv når du indånder den velduftende damp. Den skarpe, lakridsagtige og næsten pebermyntefriske smag i absinthen er nemlig noget som man let kan blive begejstret over når man først giver sig hen til smagsoplevelsen. Selvom drikken i dens klassiske alkoholsform har ry for at være et hårdt bekendtskab, så får den gode smag faktisk nemlig slet ikke nok opmærksomhed for dens mange kvaliteter. Denne e-væske leverer derfor både et sjovt afbræk fra de lidt mere klassiske smage og et godt samtaleemner blandt vennerne til fester.

Absinthe associeres med ekstravagance og internationalisme

Fordi det ikke er en alkoholform man bruger meget i Danmark, forbinder vi hurtigt smagen af den grønne fe med noget internationalt og spændende. Det er noget men ser til store fester i udlandet og i film, og hos dem som lever luksuslivet, men sjældent noget som man selv giver sig i kast med. Det fantastiske ved denne smag som e-væske er at du ikke behøver betale dyre domme for den spændende smag af absinthe

30 Andre produkter i samme kategori