Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

KOOPOR Mini 60 Watt TC

KOOPOR Mini 60 Watt TC

Koopor mini 60 watt temp. styret box mod. Designet er yderst perfekt og hver detalje er gennemtænkt. Her får du virkelig kvalitet for pengene.

Bemærk: Har du ikke 1 stk. 18650 batteri, kan det tilkøbes her: 18650 Batteri uden knop

Vi anbefaler denne oplader: TRUSTFIRE OPLADER

Læs mere...

Stål

Online pris!

DKK 395.00

Lagerstatus: På lager

Dette mod er for dig, der er vild med et lækkert design til en pris, der er til at betale! Med denne mod får du alt hvad du behøver lige ved hånden. Køb i dag!

 

Hvis du er på udkig efter et mod, der ikke fylder en masse i hånden, og er lige til at gå til, så har du fundet det rigtige lige her. Du får nemlig et mod på 84mm x 41mm x 24.5mm! Det ser godt ud til det meste i denne størrelse, da vi mener, at den hverken er for stor eller for lille, men faktisk helt tilpas!

Denne er temperaturstyret, hvilket giver dig muligheden for selv at vælge, hvordan du vil have din damp. Dette foregår ved at du kigger på den OLED skærm, der er på siden. Her findes to knapper, som du bruger til at justere temperaturen op og ned med. Dit mod vil være stålfarvet og med virkelig flot udseende. Her kan man se, at der er kælet for detaljen! Dertil er der fjederstyret 510 connection, som gør det nemt at finde dele, der passer hertil!

Du skal kun bruge et enkelt 18650 batteri uden knop hertil. Dog kan det ikke lades direkte i dit mod, men skal oplades i en ekstern lader. Hertil anbefaler vi dig vores Trustfire oplader. Dog kan du med dit Micro USB opdatere din firmware, så du har den i meget lang tid!!

15 Andre produkter i samme kategori