Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Joyetech eGo AIO BOX - 2100mAh.

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Joyetech har gjort det igen, nu med en lille box i AIO serien. Den ligger perfekt i hånden og med sine 2100mAh har du en rigtig god batteritid. Ligesom sine søskende i AIO serien er AIO Box udstyret med en 2ml. tank med et lille fikst lys i, så du altid kan se væskestanden i din tank.

Læs mere...

Online pris!

DKK 199.00

Lagerstatus: På lager

AIO Box er også udstyret med samme lækage-fri teknologi som sine søskende og samme børnesikring.

Når du skal have gang i din nye AIO Box for første gang, skal du have startet din brænder/coil ordentligt op – det gør du nemt ved at dryppe 4-5 dråber af din e-væske ned i midten af brænderen/coilen. Når du har startet din brænder op på denne måde, er du nemlig sikker på, at den ikke starter ud med en forfærdelig brændt smag.

Når først din brænder/coil er gjort klar skal du have den monteret i tanken. For at åbne for tanken skal du trykke ned på ringen på ”topstykket”, mens du drejer, på samme måde som børnesikringen fungerer på en f.eks. en flaske husholdningssprit. Når du har fået skruet ”topstykket” fra, skal du have skruet din brænder/coil fast dertil.

Du mangler nu blot at påfylde e-væske til tanken. På fronten af glasset kan du se en streg hvortil du maximalt må påfylde din e-væske til, kommer du til at overfylde, vil din e-væske i værste fald stå ovenud, når du skruer den sammen. Når du har fyldt din e-væske på din tank, skal du bare skrue ”topstykket” på batteriet igen. Huske at trykke ned på ringen, mens du skruer ”topstykket” til, ellers vil du ikke få aktiveret børnesikringen og du får derved ikke lukket ordentligt tæt for din tank.

Inden du tænder for din AIO Box kan du starte med at indstille farven i tanken – der er nemlig hele 7 forskellige farver at skifte imellem. Mens din AIO Box er slukket holder du knappen inden indtil der kommer lys i knappen, for at skifte mellem farverne trykker du bare på knappen 1 gang for at skifte farve. Når du har fundet din favorit farve stopper du med at trykke og lader lyset gå ud. Når du tænder for din AIO Box vil du nu have din nyvalgte farve lys i tanken.

For at tænde AIO Box’en trykker du 5 gange hurtigt på knappen, lyset i tanken blinker nu et par gange for at vise dig, du har tændt for batteriet. Når du skal have stukket din AIO Box i lommen eller tasken kan du med god fordel trykke de 5 gange på knappen igen, for at slukke den – så er du sikker på, at den ikke ligger i lommen eller tasken og aktivere sig selv.

Opladning af din AIO Box sker meget nemt ved at stikke det medfølgende micro usb-stik ind i ladeporten på den ene side af din AIO Box.

Størrelse: 23 mm x 43 mm x 97 mm
Batterikapacitet: 2100 mAh.
Kan indeholde 2 ml. e-væske i den indbyggede tank.

Sættet indeholder:

1 x eGo AIO Box
2 x BF SS316-0,6 ohm MTL.
1 x Spiral mundstykke
1 x Klar mundstykke
1 x USB kabel
1 x Manual

All-in-One-Style:

Børnesikringslåsesystem på beholder
LED-lys, vælg mellem 7 farver
Regulering af luft

EC-ID: 00746-16-14200

30 Andre produkter i samme kategori