Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire PockeX

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

PockeX fra Aspire ”all-in-one” e-cigaret, det skal forstås på den måde, at tank og batteri nærmest er integreret i hinanden. PockeX har en tankkapacitet på hele 2ml. og gør brug af et batteri på 1500mAh, så selvom det rent størrelsesmæssigt er en lille fyr, er du alligevel garanteret batteritid til et godt stykke tid.

Læs mere...

Online pris!

DKK 225.00

Lagerstatus: På lager

I selve kassen til din PockeX, følger der udover PockeX batteriet 1 stk. ekstra brænder/coil med (Der er monteret en i PockeX også), et micro-usb ladekabel og en lille brugermanual.

Opladning af PockeX foregår ved hjælp af det medfølgende micro-usb ladekabel. Du monterer bare lade-kablet i det lille ladestik i bunden af batteriet. En fuld opladning vil typisk tage op imod 3-4 timer, afhængigt af hvor meget du har drænet dit batteri.

Når du skal have gang i din Pockex for første gang, skal du starte med at skrue toppen af tanken. Når du sidder med selve toppen i din hånd, kan du se at brænderen/coilen allerede er påmonteret. Start med at skru den af, så du kan få den vædet rigtig godt og grundigt til, med din e-væske. Måden du gør dette, er at du stille og roligt drypper din e-væske på de par væskeindtagshuller du kan se på brænderen – dette gør du indtil at brænderen/coilen ikke vil tage imod mere af din e-væske. Når du er sikker på, at vattet i brænderen/coilen er helt mættet af væske, skal du bare skrue den tilbage på samme sted, som du lige har skruet den fra.

Mens du har toppen af, skal du have fyldt lidt væske på tanken. På siden af tanken er den en lille påfyldningsstreg – dertil må du påfylde din e-væske. Kommer du til at overfylde din tank med e-væske, vil det overskydende e-væske i værste fald ryge udover kanten, når du skruer toppen på igen.

For at tænde dit PockeX batteri trykker du 5 gange hurtigt efter hinanden på knappen, knappen vil blinke et par gange for at vise, du har fået tændt batteriet. Nu skal du blot holde knappen inde mens du tager et sug og slippe knappen igen, når du er færdig med dit sug. Skal du have din Pockex i lommen eller din taske, er det en rigtig god idé at trykke 5 gange hurtigt på knappen igen, på den måde låser/slukker du for batteriet. Så er du sikker på, at dit batteri ikke ligger i lommen og aktiverer sig selv.

Sættet indeholder:

1 stk. PockeX AIO ecigaret (0.6Ω Atomizer Pre-installed)

1 stk. Ekstra coil (Brænder.)

1 stk. Micro-USB opladerkabel

1 stk. Bruger manual

EC-ID: 00274-17-00203

30 Andre produkter i samme kategori