Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

iCare 140

iCare 140

iCare 140 fra Eleaf er en meget lille og meget simpel e-cigaret, ydermere holder den en rigtig lav pris, så den er helt oplagt som dit første startsæt. Alt i alt et fantastisk alternativ til de rigtige cigaretter.

Læs mere...

Sort
Rød

Online pris!

DKK 149.00

Lagerstatus: På lager

Påfyldning af din nye iCare 140 klares meget nemt ved at skrue toppen med mundstykket af og påfylde din e-væske optil ”max” stregen på siden af tanken. Når du har påfyldt din e-væske skal du hav startet din brænder/coil op – det gøres ved at dryppe 4-5 dråber af din e-væske direkte ned i midten af din brænder/coil. Grunden til du skal gøre dette, er for at undgå du får en meget brændt smag fra første sug – når du har dryppet din coil/brænder med 4-5 dråber e-væske, så er du sikker på vattet i brænderen/coilen er helt gennemvædet. Nu skal du blot skrue brænderen på ”topstykket” og samle din iCare 140 igen.

For at tænde/låse op for din iCare 140 skal du trykke 5 gange hurtigt på knappen – samme måde låser/slukker du for din e-cigaret. Det er altid en rigtig god idé at låse din e-cigaret inden du ligger den i din lomme eller taske, på den måde kan du forebygge at den ligger og aktiverer sig selv og får brændt brænderen/coilen af.

Opladning foregår nemt ved hjælp af det medfølgende micro USB ladekabel.

I selve æsken er der inkluderet 1 stk. iCare 140 e-cigaret, 2 stk. coils/brændere på 1.1 ohm, 1 stk. micro USB ladekabel og 1 stk. brugermanual.

Produkt ID

00746-16-23600

20 Andre produkter i samme kategori