Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

SMOK AL85 Kit

SMOK AL85 Kit

SMOK AL85 Kit

 

Står du og skal bruge et lille og kompakt mod, men du vil ikke gå på kompromis med rå power? Jamen så er AL85 kittet lige noget for dig! Trods den meget lille størrelse, får du nemlig hele 85 watt at gøre godt med – samtidig med du får massere af power, er det hele pakket ind i et lækkert og meget velkendt design.

Læs mere...

Silver
Sort / Champange (Guld)

Online pris!

DKK 549.00

Lagerstatus: På lager

Du vil på ingen måde gå på kompromis med hverken smag eller dampmængde med AL85 kittet fra SMOK.

 

Fantastisk lille kit, hvor du virkelig ikke vil mangle noget som helst, hverken i funktioner, design eller power – du får virkelig det hele i det her super lækre lille kit fra SMOK.

AL85 moddet minder rigtig meget om et andet og meget velkendt og populært mod fra SMOK, nemlig Alien moddet. De har simpelthen taget Alien moddet og skrumpet det ned i en langt mere lommevenlig størrelse, men de har bibeholdt alle funktionerne og stadig formået at give dig 85W at lege med.

AL85 moddet har alle de kendte funktioner, som du sikkert kender fra Alien moddet – bl.a. preheat, temperatur kontrol på Ni200, TI og SS og bypass funktion.

For at tilgå menuen skal du trykke 3 gange på ”skyd”-knappen, nu bruger du + og – knapperne til at navigere rundt – for endeligt at vælge et menupunkt skal du holde ”skyd”-knappen inde i 2 sekunder.

AL85 bruger 1 stk. 18650 batteri(købes separat). Det anbefales at du bruger et batteri med mindst 20A, så du er sikker på, du ikke får overbelastet dit batteri.

Du kan oplade batteriet direkte igennem moddet enten gennem din computer eller for en hurtigere opladning kan du bruge en 1A vægadapter(købes separat). Batterier har dog bedst af, at blive opladet i en ekstern oplader, derfor anbefales det også, at købe en ekstern lader. På den måde vil du også have mulighed for altid at have et ekstra batteri med dig, der er opladet.

 

I kittet medfølger også den meget velkendte Baby Beast tank, der virkelig forstår at smide store mængder damp fra sig, helt uden at gå ned på smagen. Selvfølgelig med SMOKs super smarte toppåfyldningssystem, med den lille klap. Smæk klappen til siden, fyld din e-væske på igennem det ovale hul, luk for klappen igen – bum, du er nu færdig med at fylde væske på.

Inden du får gang i din TFV8 Baby Beast tank, er der lige lidt forberedelsesarbejde du skal klare først. Start med at skru basen af tanken, så du nu sidder med basen i hånden, hvor coilen/brænderen er påskruet. Når du sidder med coilen/brænderen i hånden skal du i gang med at ”prime” den – dvs. at du skal væde den til med din e-væske, så du er sikret du ikke brænder coilen/brænderen af første gang du skal tage et sug. Væd coilen/brænderen til med din e-væske ved alle væskeindtagshullerne hele vejen rundt på coilen/brænderen. Giv den også gerne nogle dråber fra toppen, så du er sikker på vattet er gennemvædet indvendigt og ud.

Når din coil/brænder er ”primet” skal du blot skrue basen på tanken igen og påfylde din e-væske. Smæk klappen til siden, fyld din e-væske igennem det ovale hul og luk så for klappen igen. For at være helt sikker på at undgå at brænde din coil/brænder af fra starten er det en rigtig god idé, at lade tanken stå med væske i, i 5-10 min. På den måde vil væsken trænge ind i vattet og mætte det godt og grundigt.

I kittet får du:

1 stk. AL85 mod

1 stk. TFV8 Baby Beast tank

1 stk. V8-Q2 0.4ohm dual coil (kommer præinstalleret)

1 stk. V8-Q2 0.6ohm dual coil

1 stk. mikro USB kabel

1 pose med reservedele

1 stk. brugermanual

Produkt ID

00219-17-08701

00219-17-09865

21 Andre produkter i samme kategori