Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

eGo ONE TFTA

eGo ONE TFTA

JoyeTech EGO One TFTA

 

Så er JoyeTech klar med den nyeste model af de velkendte Ego One modeller, denne gang i en All In One udformning. Den har et lækkert og smart topfyld-system, så du nemt kan tanke din e-væske på uden at få fedtede fingre.

Læs mere...

Sort/Hvid
Sort / Blå
Sort / Gul

Online pris!

DKK 289.00

Lagerstatus: På lager

EGO One TFTA fra JoyeTech er deres nyeste skud på stammen indenfor MTL (mund til lunge) startsæt. De har taget deres velkendte og meget velsolgte EGO One kits og taget dem op til revision – nu er de klar med EGO One TFTA, en All In One e-cigaret der bare fungere uden for mange dikkedarer.

Denne EGO One TFTA gør brug at et super smart og samtidigt simpelt topfyld-system. For at påfylde din e-væske på din nye TFTA skal du blot skrue fra i airflowet og derved er der to runde påfyldningshuller til din e-væske. Fyld din e-væske på igennem begge huller, for at fylde din tank helt op. Tanken indeholder 2ml. af din e-væske.

Den gør brug af en 0.6ohm ProCL coil – denne coil kan også bruges til de ældre modeller af EGO One. ProCL coilen bruger økologisk japansk vat som vægemateriale for at sikre din en sublim smag og lang levetid på din coil. Selvom disse coil er subohm, dvs. de har en modstand på under 1.0ohm, er de beregnet og perfekte til MTL(mund til lunge), da de har et strammere sug end andre subohm coils. Ydermere er tråden i coilen, der fungerer som varmelegemet, lavet af SS316L tråd. SS316L er en rustfast tråd, der har en lavere modstand end almindelig kanthal tråd og SS tråden har en væsentligt hurtigere ”ramp-up” tid end kanthal, så du bliver konfronteret med en sublim smag, med det samme du trykker på knappen på dit batteri.

Airflowet justeres nemt og trinløst i toppen af tanken. Du kan lukke helt ned, så du har et stramt og cigaretlignende sug og åbnes helt op, så du kan tage restriktive lungesug.

TFTA’en har et batteri på 2300mAh, det sikrer dig at du ikke løber tør for batteri for tidligt på dagen. Faktisk holder det dig temmelig sikkert en hel dag, da det holder rigtigt godt på strømmen. Skulle du mod forventning løbe tør for batteri, er det nemt og hurtigt at oplade batteriet via. Micro usb-indgangen på bagsiden. Der er også en indbygget batteri-indikator i selve knappen – knappen når du er mellem 100%-60% vil lyset i knappen lyse op, er du mellem 59%-30% vil knappen langsomt pulsere i lyset, er du mellem 29%-10% vil knappen pulsere moderat hurtigt og er du mellem 9%-0% vil lyset i knappen nu blinke hurtigt – på denne måde er du altid klar over hvor meget strøm du har tilbage på dit batteri.

Batteriet har 2 forskellige ”modes” du kan indstille den i. ”Direct output mode” og ”Constant voltage output mode” – i ”Direct output mode” fungerer batteriet på den måde, at den levere mindre og mindre volt output til din coil, jo mere du dræner batteriet. På denne måde kan du mærke i selve suget på din TFTA når du er ved at være lav i strøm, da den simpelthen ikke vil producere samme mængde damp igennem en batteriopladning. I ”Constant voltage output mode” derimod, er batteriet reguleret til at leve 3.6volt fra den er fuldt opladt til du skal have den i laderen igen, på denne måde er du sikker på, at du har den samme mængde damp på en opladning.

Måden du ændrer i de to forskellige ”modes” er ved at holde knappen inde i 5 sekunder, når batteriet er slukket. Når du har holdt knappen inde i 5 sekunder vil den lyse op i enten et orange lys eller et hvidt lys – det orange lys indikere at du har valgt ”Direct output mode” og det hvide lys vil indikere at du har valgt ”Constant voltage output mode”.

Når du skal starte dit TFTA kit op for første gang, skal du sørge for at din coil er primet med din væske. Dette gøres nemt ved at skrue tanken fra batteriet og afmontere den påmonterede coil. Når du har coilen i din hånd drypper du 8-12 dråber af din e-væske direkte ned i midten af coilen for at væde dit vat til. Slutteligt skal du lige væde de små væskeindtagshuller der sidder rundt om på coilen – giv hvert hul et par dråber og du er sikret, at dit vat i coilen er helt gennemvædet. Nu kan du påmontere din coil igen og påfylde din e-væske.

Du tænder/låser op for dit batteri ved at trykke 5 gange hurtigt på knappen efter hinanden, knappen vil blinke og du kan se du har tændt for dit batteri. Det samme gentager sig, når du skal slukke/låse for dit batteri – 5 hurtige tryk på knappen og den vil blinke i lyset, for at illustrere du slukker/låser dit batteri igen.

Produkt ID

00746-17-19511

 

 

21 Andre produkter i samme kategori