Corona info - Prodamp sender vare ud på normal basis!

Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

SMOK X-PRIV 225W TC. KIT M. TFV12 P TANK

SMOK X-PRIV 225W TC. KIT M. TFV12 P TANK

Så er det nyeste kit fra SMOK endelig kommet! X-Priv kittet kommer med det lille, men utroligt kraftfulde X-Priv mod og en lækker 2ml. TFV12 P Subtank. Med dette kit i dit damp-arsenal, er du klar på alt, om det er lang batteri-levetid eller store, saftige og smagsfyldte skyer, så klarer X-Priv kittet fra SMOK det helt perfekt.

Læs mere...

Pink
Chrome
Sort/rød
Gun Metal
Prism Rainbow
Prism Blue

Online pris!

DKK 689.00

Lagerstatus: På lager

Med det her helt igennem fantastiske kit fra SMOK er der virkelig kræset for detaljerne. X-Priv moddet er noget af det mest stilrene, lille og samtidigt kraftfulde mod vi har set i lang tid. Dette mod gør, trods sin meget lille størrelse, brug af 2 stk. 18650 batterier (medfølger ikke og skal købes separat) og har ikke mindre end hele 225W at gøre godt med. Med andre ord, du kommer ikke til at mangle hverken batteri-levetid eller power, da X-Priv moddet nærmest kan håndtere alle de tanke du overhovedet kan skrue derpå.

X-Priv har en utrolig stor skærm, faktisk så stor at den næsten fylder hele fronten af moddet – helt præcist, er skærmen på 2” og har en utrolig høj opløsning ifht. Mange andre mods på markedet. Denne højere opløsning på skærmen gør, at skærmen er langt mere tydelig og behagelig at se på.

Moddets ”lækkerheds-faktor” kommer virkelig i spil, når man kigger lidt nærmere på detaljerne, som f.eks. den smukke lakering disse mods har. SMOK har bibeholdt et par af de ting, man bl.a. elskede ved Alien moddet, her tænkes der på selve den ergonomiske følelse man får, når man har moddet i hånden, den store ”sideknap” og et utroligt nemt og overskueligt menu-system, der gør navigering i menuen legende let.

Med i kittet følger der selvfølgelig også en tank – i dette tilfælde er det den nye TFV12 P. TFV12 P Sub-tanken er en alsidig subtank, der ikke kun kan banke store skyer af, men den bevarer en rigtig lækker og saftig smag, selvom den også kan banke de HELT store skyer fra sig. Tanken kommer med en 0.4ohms V12 P-Q4 monteret i sig, denne coil giver en super lækker og sprød smag, hvor de små smagsnoter virkelig kan komme i spil. Med i pakken er der inkluderet yderligere 2 coils, 1 stk V12 P-X6 på 0.15ohm der fungerer mellem 50-120w og en V12 P-T10 på 0.12ohm der fungerer mellem 60-120w.

Selve påfyldningen af din e-væske er også blevet smartere, da de nu har tilføjet en lille låsemekanisme til topfylds-funktionen, nu skal du nemlig trykke en lille knap inde førend du åbne for at påfylde din e-væske - på denne måde er du sikret mod, at du ikke får åbnet op for påfyldningshullerne i lommen ved et uheld.

Når du første gang skal have gang i din nye TFV12 P tank, skal du huske at ”prime” dine coils med din e-væske først. Dette gøres nemmest ved at afmontere din coil fra tanken og derefter påføre rigeligt af din e-væske på vatmaterialet i din coil. Du skal påføre e-væske på vattet indtil det ikke vil tage imod mere, da du på den måde er sikker på, at vatmaterialet er helt gennemvædet og du oplever derved ikke en brændt smag fra starten. Efter du har vædet din coil godt igennem med din e-væske og monteret den tilbage i tanken igen, er det en god idé at påfylde e-væske på tanken og lade den stå med væsken i sig i 10-15 minutter inden du tager dit første sug på den – dette vil bare sikre dig yderligere, at vattet ikke er tørt og du vil ikke opleve den brændte smag, før din coil skal skiftes igen.

SMOK X-PRIV OG SMOK TFV12 PRINCE KIT:

  • 1 SMOK X-Priv 225W MOD
  • 1 SMOK TFV12 P Tank 2ml. E-væske indhold
  • 1 SMOK V12 P-Q4 0.4Ω Quadruple coil (Monteret i Prince tanken)
  • 1 SMOK V12 P-T10 0.12Ω Decuple coil
  • 1 SMOK Mikro USB Kabel
  • 1 Brugervejledning
  • 1 Pose med reservedele

OBS: Husk at tilkøbe 2 stk. 18650 batterier som du finder under tilbehør. KLIK HER: Samsung 25R 18650 batteri

EC-ID: 00219-18-14132

30 Andre produkter i samme kategori