Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Breeze 2 AIO Kit

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Lækker, lille, ergonomisk og helt igennem smart – sådan kan Aspire Breeze 2 bedst beskrives. Rigtig smart og lille ”all in one” e-cigaret.

Læs mere...

Online pris!

DKK 249.00

Lagerstatus: På lager

Med en Breeze fra Aspire får du en helt igennem lækker lille ”all in one” e-cigaret, der er nem at smide i lommen eller gemme i hånden. Lige meget hvordan du vender din Breeze ligger den bare knaldhamrende godt i hånden, den har nemlig et ergonomisk design med afrundede kanter, der gør du ikke vil komme til at opleve, at den er ubehagelig at håndtere. Breeze er designet på en sådan måde, at den er utrolig lækage-resistent og derfor behøver du ikke tænke to gange over, hvis du smider den ned i bunden af tasken – den kommer altså ikke til at tømme sig selv eller ligge og fedte rundt.

Den har et indbygget batteri på 1000 mAh og der kan være 2 ml i tanken, det er nok til en hel dag til de fleste dampere, og den fåes i mange forskellige farver.

Som skrevet ovenfor er den meget lille, og let at have i lommen eller tasken, der er endda et låg til at sætte over mundstykket, så der ikke komme lommeuld eller andet i mundstykket.

Du kan justere airflow på den, det betyder at du selv kan bestemme om det skal være et stramt sug, eller om det skal være et mere løs sug.

Når du skal have tanken af, er der en knap på hver side du lige trykker ind, så popper den lidt op, så du kan tage den af, der er mange der køber ekstra tanke til deres Aspire Breeze 2, så de let kan have flere forskellige smage, uden at skulle have flere e-cigaretter.

Når du skifter til en ny coil, eller starter det op for første gang, skal du huske at give coilen lidt væske inden du sætter den i, ellers kan der komme lidt brændt smag.

Når du skal have fyldt væske på, gøres dette fra bunden af tanken, så den skal lige tages op, og vendes på hovedet, der er et smart lukkesystem der er fjederpåvirket, så du skal ikke tænke over at væsken skulle flyde ud.

Pakken Indeholder:

1 stk. Aspire Breeze 2 (1000 mAh og 2ml)

2 stk. coils (1,0 Ohm og 0,6 Ohm)

1 stk. lille pose med reserve o-ringe

1 stk. Micro USB ladekabel

1 stk. Brugermanual

EC-ID: 00219-18-15763

30 Andre produkter i samme kategori