Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Breeze Kit

Aspire Breeze Kit

Lækker, lille, ergonomisk og helt igennem smart – sådan kan Aspire Breeze bedst beskrives. Rigtig smart og lille ”all in one” e-cigaret.

Læs mere...

Grå

Online pris!

DKK 249.00

Lagerstatus: På lager

Med en Breeze fra Aspire får du en helt igennem lækker lille ”all in one” e-cigaret, der er nem at smide i lommen eller gemme i hånden. Lige meget hvordan du vender din Breeze ligger den bare knaldhamrende godt i hånden, den har nemlig et ergonomisk design med afrundede kanter, der gør du ikke vil komme til at opleve, at den er ubehagelig at håndtere. Breeze er designet på en sådan måde, at den er utrolig lækage-resistent og derfor behøver du ikke tænke to gange over, hvis du smider den ned i bunden af tasken – den kommer altså ikke til at tømme sig selv eller ligge og fedte rundt. En anden lille smart funktion i din Breeze er autosug funktionen. Du behøver faktisk slet ikke at holde knappen inden, for at aktivere din Breeze. Når først du har tændt den, ved at trykke på knappen 5 gange hurtigt efter hinanden, behøver du bare at føre den til munden og tage et sug – dog kan du også vælge at holde knappen inden, for at tage et sug, på denne måde reagerer Breeze med det samme og der er ikke nogen ventetid på at den aktivere sig. Der er ikke noget regulerbart airflow på Breeze, men det er heller ikke nødvendigt, da de har ramt noget nær det perfekte sug til både MTL dampning (mund til lunge, som på en cigaret) eller et mere restriktivt DL sug(direkte til lunge). Lad dig ikke snyde af det forholdsvist lille batteri der er i Breeze(650mAh), da den har ”quick charge”. Det vil sige, at du kan lade din lille Breeze helt op på en lille times tid. Derfor fungerer Breeze også som en fremragende kompagnon når du er på farten! Når du skal fylde din Breeze op første kan, vil nok nok blive overrasket over hvor nemt det i virkeligheden er – det eneste du skal gøre er, at løfte mundstykket af og bruge ”skruetrækkeren” i mundstykket til at skrue skorstenen op. Når du har skruet skorstenen op fylder du bare din e-væske direkte ned i din Breeze op til den lille streg, denne streg er en max-streg – fyld ikke op over stregen, da din e-væske vil blive presset op og ud over hele e-cigaretten. Inden du monterer din coil i din nye Breeze er det utroligt vigtigt, at du husker at ”prime” coilen først. Dette gør du nemmest ved at påføre din e-væske på de væskeindtagshuller der er på selve coilen – du skal stoppe med at påføre din e-væske når vatmaterialet i coilen ikke vil optage mere væske. Når du har primet din coil, monterer du den igen på skorstenen og samler din Breeze igen.

I æsken er der inkluderet: 1 stk. Aspire Breeze 2 stk. 0.6ohm Breeze coils 1 stk. lille pose med reserve o-ringe 1 stk. lille brugermanual

Produkt ID

00274-17-00217

14 Andre produkter i samme kategori