Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Resa Stick Mod med Resa P Cloud Beast Tank - SMOK

Resa Stick Mod med Resa P Cloud Beast Tank - SMOK

SMOK Resa Stick

 

SMOK er på banen med en ny ”lille” stick. Denne gang er den pakket ind i et utroligt elegant og lækkert design og er stadig ligeså praktisk og højtydene og utroligt brugervenlig som vi kender fra SMOK’s produkter. SMOK Resa Stick er faktisk bare generelt set, et rigtig behageligt og nemt bekendtskab at have med sig på tur.

Læs mere...

Pink

Online pris!

DKK 499.00

Lagerstatus: Kommer Snart

Resa Stick fra SMOK er en rigtig handy fætter, der virkelig kan smide en kæmpe sky, uden at du kommer til at mangle smag på dampen! Hvis du er træt af, at gå rundt med et stort mod i lommen hver gang du skal ud af døren, vil Resa Stick måske være noget for dig. Med sine 139mm. i højden er 25mm. i omkreds er den ikke for stor at have i lommen, men har stadig en størrelse der gør, at du virkelig føler du har noget i hånden, når du står med din Resa Stick – når du har den i hånden, oser den væk af kvalitet. Hele Resa Stick kittet er ”pakket ind” i resin, der virkelig får den til at skille sig ud fra alle de andre sticks på markedet. Med sit slangeskinds design, er du sikker på, at folk vil kigge en ekstra gang på dit mod, når du hiver Resa Stick frem.

Resa Stick har også fået et nyt topfylds-system, der er så simpelt at selv en chimpanse vil kunne påfylde e-væske. Det eneste du skal gøre at simpelthen at skrue toppen fra, fylde din e-væske på igennem af en af de store slidser og vupti, du har nu påfyldt e-væske på din nye Resa Stick.

Resa Stick har et batteri på 2000mAh. der sikrer du har massere af damp tid. Tanken på Resa har en kapacitet på 2ml. e-væske.

 

Første gang du skal starte din nye Resa Stick op, gør du det nemmest ved først at afmontere Resa tanken. Når du har afmonteret tanken skal du skruen bunden fra, så du kan afmontere coilen/brænderen. Coilen/brænderen skal nu primes med din e-væske – det gør du nemmest ved at gennemvæde din coil/brænder med din e-væske. Du skal simpelthen bare påføre din e-væske alle de steder du kan se vatmaterialet i coilen/brænderen. Du skal blive ved med at prime din coil indtil alt vatmaterialet er totalt gennemvædet, for at undgå du brænder din nye coil/brænder af første gang du tager et sug på den. Når du er sikker på du er færdig med at prime din coil/brænder skal du blot montere den tilbage i tanken og samle den igen. Når du har samlet tanken og monteret den tilbage på dit batteri er det tid til at påfylde din e-væske og nyde din nye e-cigaret.

 

EC-ID: 00219-18-14657

EC-ID: 00219-18-15620

30 Andre produkter i samme kategori