Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nautilus AIO

Nautilus AIO

Nautilus AIO er en super kompakt damper, som passer perfekt i lommen den måler nemlig kun: 87,5 x 37 x 21mm. Den kører med de gode gamle Nautilus coils, så smagen er helt i top.

Læs mere...

Sort
Blå
Sølv
Lilla
Rød
Jade

Online pris!

DKK 279.00

Lagerstatus: På lager

Den har et internt batteri på 1000 Mah, den har et låg som gør at støv og snavs ikke kommer ned i mundstykket. Den har et helt perfekt påfyldnings system, der er ingen propper og ting som skal skrues på, når du skal fylde den med væske presser du bare flasken ned i hullet som lukker sig selv efter påfyldningen. Dette gør det super nemt at fylde den på farten uden problemer.

Aspire er et af de største mærker indenfor damp, med deres produkter sikrer du dig altid høj kvalitet.

Nautilus AIO har et max watt output på 12 watt, og kan indeholde 2 ml væske. Den fås også i mange flotte farver så den passer til alles personlighed og har et super stilrent design. Den har også en lys indikator som viser batteriets strøm, lilla fuldt opladt, blå medium og orange så skal den oplades.

I pakken finder du 1 Nautilus Aio, 2 Coils på 1,8 ohm en til alm e-juice og en til Nic salt, 1 ladestik, ekstra o-ringe og pakninger, samt en brugsvejledning.

Med Nautilus Aio sikrer du dig en super kompakt damper, som er perfekt til farten og en helt perfekt damp oplevelse.

EC-ID: 00219-18-16899

16 Andre produkter i samme kategori