Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Eleaf iStick NOWOS 80W SubOhm Kit - 4400mAh

Eleaf iStick NOWOS 80W SubOhm Kit - 4400mAh

Eleaf iStick NOWOS med Ello Duro tanken er til dig der ønsker et virkelig lækkert subkit i et fedt og stilren design. Med Ello Duro tanken fra Eleaf får du med garanti masser af smag og damp, og med iStick NOWOS Moddet med det indbyggede batteri på hele 4400mAh har du masser af støm til en god dag. 

Læs mere...

Black
Silver
Rød
Dazzling

Online pris!

DKK 549.00

Lagerstatus: Kommer Snart

GARANTI FOR SMÆK PÅ DAMPEN!

Eleaf Ello Duro tanken gør det super godt, den giver dig gode store dampskyer og virkelig god smag. Med Ello Duro 2ml tanken får du et hav af muligheder for at vælge netop den coil ( brænder ) der passer til dig. Ello Duro understøtter alle de opringelige HW coils fra Eleaf og med nye M2 og N2 coils med det smarte self cleaning teknologi er du sikret damp i topklasse. Ello Duro påfylder du nemt ved at skubbe toppladen til den ene side og hermed kan du nemt påfylde din e-væske i det lille hul.

ISTICK NOWOS ER I TOPKLASSE 

Eleaf iStick NOWOS giver dig alt hvad du ønsker, fuld smæk på dampen, masser af smag og ikke nok med det får du virkelig strøm med på farten. Nowos moddet har nemlig et indbygget på batteri på hele 4400 mAh. Med en USB-C port, der tillader dig at bruge quick charge, så det er fuldt opladt på halv tid. Nowos har en fed skræm, som du kun kan se når batteriet er i brug, ellers står det med helt blank overflade, en virkelig lækker detalje. For at indstille Nowos batteriet, trykker man tre gange på fire knappen, hvorefter der vil lyse to små prikker op, som kan justere med touch.

PAKKEN INDEHOLDER:

  • 1 x Eleaf iStick Nowos mod
  • 1 x Eleaf Ello Duro tank (2 ml)
  • 1 x Ekstra glas (2 ml)
  • 1 x HW-M coil 0.20 ohm
  • 1 x HW-n coil 0.25 ohm
  • 1 x Quick Charge USB Type-C kabel
  • 1 x Brugermanual

EC-ID: 00219-18-18439

30 Andre produkter i samme kategori