Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

ASPIRE Reax Mini Kit - 1600 mAh

ASPIRE Reax Mini Kit - 1600 mAh

Aspire Reax Mini kit med Tigon tank er et super fedt startsæt, for her kan du både dampe som på en almindelig cigaret, men du kan også dampe subohm, altså direkte lungesug. Reax Mini Moddet er på hele 1600 mAh, så der er også godt med strøm. Et perfekt startsæt til alle der ønsker god damp og god smag. 

Læs mere...

Blå
Black
Grå
Lilla

Online pris!

DKK 449.00

Lagerstatus: På lager

ASPIRE REAX MINI MOD

Reax Mini er navnet på batteriet som er på hele 1600 mAh, trods det fylder det ikke meget i lommen og det ligger perfekt i hånden. Reax Mini kan kører i 6 forskellige modes, som alle er forudindstillede fra Aspire. I bunden på batteriet kan man nemt se hvilket mode man har sat det til, og det er super nemt at skifte imellem, ved et klik på mode kanppen. Du kan vælge mellem 8W, 10W, 12W, 14W og 16W.

REAX MED TIGON MULTI TANK

Aspire Tigon tanken er en lækker multi tank. Den er i samme farve som batteriet, og er med alle de nyeste smarte funktioner og meget brugervenlig. Tigon tanken fra Aspire er med en 0.4 ohm coil (brænder) som anvendes til at dampe dirkete lunge, og en 1.2 ohm coil (brænder) som anvendes til mund til lunge damp, ligesom på en helt almindelig cigaret.

Tigon tanken påfyldes nemt med e-væske og har et justerbart airflow som er let at indstille afhængi af hvor løst eller stramt dit sug skal være. Aspire Tigon tanken er udstyret med en masse fede funktioner, bla. Kan du skifte din coil (brænder) med en helt fyldt tank uden den lægger evæske ud af bunden. Der følger også et mundstykke med til hver type af damp man ønsker.

PAKKEN INDEHOLDER:

  • 1 x Reax Mini mod ( indbygget batteri 1600mAh. )
  • 1 x Tigon tank
  • 1 x 1.2 ohm coil
  • 1 x 0.4 ohm coil (præ installeret)
  • 1 x Specielt værktøj til glas skift
  • 1 pk. x O-ringe
  • 1 x Mikro USB kabel 
  • 1 x Brugermanual

EC-ID: 00219-19-21081

30 Andre produkter i samme kategori