Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Spryte Start Kit

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Smart sæt fra Aspire, Spryte er en lille e-cigaret der let kan ligge i lommen eller tasken, og så er der låg med, så der ikke kommer lommeuld eller andet skidt ned i mundstykket.

Tag ikke fejl af det skæve design på denne, den fungere super godt.

Læs mere...

Online pris!

DKK 249.00

Lagerstatus: På lager

Aspire kommer altid med lækre e-cigaretter, den her er bestemt også en af dem, med sin lille størrelse på under 11cm lang er den super let at have med i lommen eller tasken, og man slipper for at så skidt i mundstykket, hvis man bruger det medfølgende låg til at sætte over den.

Den har et lidt skævt design, men egentilig meget flot, og så fåes den i forskellige farver.

Når du får pakken åbnet, ligger den samlet deri, det eneste du skal gøre er at sætte en coil i, og påfylde væske, det er meget let, tag toppen af, så skruer du metal bunden ud, det er så deri coilen skal skrues fast, inden du gør dette, skal du lige dryppe 2-3 dråber ned i midten af coilen, ellers kan der komme brændt smag.

Påfyld væske inden du samler den igen, se billedet nedenfor. (Der man være 2ml i tanken).

Du har muligheden for at justere airflow, det vil sige du selv kan bestemme om det skal være et stramt sug som en almindelig cigaret, eller om den skal være lidt lettere at suge i, det er meget individuelt hvad folk ønsker, så du må prøve dig lidt frem indtil du finder det der passer bedst for dig.

For det meste er e-cigaretter 'låst' når de ligger i pakken, du tænder og slukker den ved at trykke 5 gange hurtigt på knappen på siden, husk at slukke den hvis du har den i lommen eller tasken, da hvis der er noget der trykker på knappen, uden man damper på den, holder coilen ikke så lang tid, flere kan tilkøbes når du løber tør.

Batteriet er på 650 mAh, og levere 12W når du trykker på knappen. Når det skal lades op så foregår det i bunden, via det medfølgende Micro USB kabel, den ene ende skal i Aspire Spryte, den anden i en computer eller en adapter i vægen, den medfølger ikke, men kan tilkøbes.

Sættet indeholder:

Aspire Spryte Mod

Aspire Spryte Pod (Tank)

2 stk coils (1,8 Ohm og 1,2 Ohm)

Micro USB ladekabel

Et par ekstra pakninger

Bruger manual

EC-ID:00219-18-16695

30 Andre produkter i samme kategori