Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

X30 Rover kit - ASPIRE

X30 Rover kit - ASPIRE

Aspire X30 Rover kit er til dig der ønsker et super lækkert startsæt, der giver dig en god damp og smag. X30 Rover kittet er total gennemtænkt, og trods det ikke fylder meget har du masser af power med det indbygget batteri, som er på hele 2000 mAh. - Her får du strøm til en hel dag. 

Læs mere...

Sort
Sølv
Rød

Online pris!

DKK 389.00

Lagerstatus: På lager

X30 ROVER KIT MED NAUTILUS X TANK

Et super godt valg, lille og kompakt med masser af strøm og virkelig god damp. Aspire Rover X30 har et indbygget lipo batteri på hele 2000 mAh og en effekt på op til 30 watt. Det indbyggede batteri oplades med det medfølgende micro-usb kabel. X30 Rover moddet er meget nemt at bruge og via en skærm på batteriet kan du aflæse watt/volt - ohm og hvor meget strøm du har tilbage. NX30 Moddet kan du låse og låse op, tryk blot 5 gange på fire knappen.

NAUTILUS X TANK - Den perfekte MTL tank

Aspire Nautilus X giver dig rigtig god damp og smag. Nautilus X tanken har et smart topfyld system, der gør det nemt for dig at påfylde din e-væske. Lige under mundstykket er der et indbygget air-flow system, hvor du kan stille hvor løst eller stramt dit sug skal være. For at udskifte din coil ( brænder ) skal du blot dreje bunden af tanken og du kan nu isætte din nye coil ( brænder ) - Husk ALTID af putte 5 til 8 dråber e-væske direkte ned i coilen inden opstart, da dette er vigtigt for du ikke brænder din coil af fra start. Nautilus X tanken kan indeholde 2 ml e-væske, du kan dog tilkøbe et 4 ml adaptorkit, sådan du kan have mere e-væske i tanken.

Pakken indeholder: 

  • NX30 30 Watt Mod
  • Nautilus X Tank
  • 1,8 Om coil 12-16 W pre-installeret
  • Ekstra Pyrex Glas
  • Micro-USB Kabel
  • Nøglesnor
  • Brugsanvisning

EC-ID: 00219-17-07624

30 Andre produkter i samme kategori