Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

KICK MAX - Pod start kit

Tilbud

KICK MAX - Pod start kit

Kick max start kit er til dig der ønsker en lille og fix e-cigaret, der er MEGET nem at bruge og ikke fylder meget. Kick Max start kit er perfekt til nybegynderen, da den er nem at håndtere og brugervenligheden er i top. Kick Max e-cigaret har ingen knap du skal trykke på, da den benytter sig af autosug, det vil sige du blot påfylder din e-væske i tanken og suger, nemmere bliver det ikke.

Læs mere...

Sort
Blå
Pink
Sølv
Rød

Online pris!

Tilbud -DKK 50.00

DKK 199.00

Normalpris DKK 249.00

Lagerstatus: Kommer Snart

KICK MAX START KIT - NEM, LILLE OG ENKELT!

KICK MAX har ingen fireknap, man sætter blot pod´en (væske tanken) i og så er den klar til at dampe på. En lille diode lyser på batteriet når Kick Max e-cigaretten er fuldt opladet og klar til brug. Du er heller aldrig i tvivl omkring hvornår du skal oplade Kick Max e-cigaretten igen, da lyset i dioden vil lyse rødt.

For at oplade Kick Max batteriet istætter du blot det medfølgende USB kabel, og på kun 20 minutter har du fuld strøm på e-cigaretten igen, det er nemt og enkelt må man sige.

FÅ MAX KICK MED KICK MAX...

Kick Max benytter sig af et enkelt Pod system, så her slipper du for at skifte brænder (coil), når dit Pod i din KICK MAX e-cigaret ikke giver den ønskede dampmængde mere, udskifter du blot Podden (væske tanken) til en ny.

Med Kick Max og pods dertil, kan du bruge almindelig e-væske både med og uden nikotin, og Kick Max Kittet damper bedst med en e-væske med et pg/vg 50/50 indhold. Du kan også dampe CBD e-væske i denne model.   

Kick Max e-cigarettet er beregnet til Mund til lunge sug, altså ligesom på en helt almindelig cigaret.

Kick Max Start Kit indeholder:

1 stk. KICK MAX

2 stk. POD - tanke

1 stk. USB-C kabel

1 stk. bruger manual

30 Andre produkter i samme kategori