Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Razor Pod Kit by Vaptio

Razor Pod Kit fra Vaptio

Razor Pod Kit fra Vaptio er til dig der gerne vil have det bedste inden for e-cigaretter. Razor kittet er i højeste kvalitet og fremstillet i ét stykke aluminium.

Razor er monteret med et kraftigt batteri på hele 550 mah. Da man har valgt at fremstille Razor i aluminium, har man kunne holde vægten nede på et minimum, selv om der er valgt et kraftigt batteri.

Læs mere...

Online pris!

Tilbud -DKK 14.00

DKK 175.00

Normalpris DKK 189.00

Lagerstatus: På lager

Værd at vide om Razor fra Vaptio

  • 550 mah batteri
  • 2 ml tank - med påfyldning fra toppen
  • Coil type - Mesh
  • Pre-heat funktion
  • Klar til brug

Razor med Pre-heat funktion

Razor har indbygget en genial lille detalje. Hvis du trykker 3 gange på aktiveringsknappen, starter du pre-heat funktionen, der varmer din e-væske op.
Pre-heat kører i 15 sekunder, og sikrer at du får den optimale smag ud af din væske fra det første sug.

Razor med 2ml. pod

Den store pod med topfyld, er fremstillet med den geniale Mesh coil. Mesh erstatter den normale tråd der snor sig gennem vattet, hvor der istedet er placeret et gitter af tråde. Deraf navnet Mesh. Gitteret sikrer en mere jævn forbrændning af din evæske, og er derfor også den coil vi selv anser som en af de bedste. Og som er endnu en grund til at Razor fra Vaptio er et af de bedste produkter på markedet i øjeblikket.

Batteri med hele 550 mah

Det er lykkedes Vaptio at presse et batteri på hele 550 mAh ned i i dette lækre kit. Batteriet sikrer at du har strøm nok til hele 3 dage ved normal brug. Razor lades op med et USB-c stik, hvor ladestikket er placeret i bunden af kittet

30 Andre produkter i samme kategori