Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Go By Vapeson Startkit 1500mAh - Go MTL 2ml Tank

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Go by Vapeson ecigaret start kit er til dig der ønsker en nem og god ecigaret. Her skal du ikke skifte coil/brænder, men derimod udskifter du hele tanken, når den ikke giver så meget damp eller smager brændt. Nemmere bliver det ikke. 

Læs mere...

Online pris!

DKK 179.00

Lagerstatus: På lager

Vapeson Go Startkit

Go by Vapeson ecigaret start kit har et batteri på hele 1500mAh strøm. Du skal ikke skifte coil/brænder, men derimod udskifter du hele tanken, når den ikke giver så meget damp eller smager brændt.

Når du skal opfylde go mtl tanken skubber du det øverste stykke på tanken til den ene side og så kan du komme til at fylde evæske ned i tanken. Husk det er meget vigtigt at du lader en ny tank stå i 10 til 15 minutter med evæske inden du tager den i brug, ellers kan du opleve brændt smag. Coilen / brænderen i tanken skal lige have lov til at suge væske til sig.

Go by Vapeson batteriet er på hele 1500 mAh og sikre dig strøm til en hel arbejdsdag. Batteriet har en trykknappe som også virker som indikator for hvor meget størm der er på dit batteri. Når den lyser rød er der ca. 20% tilbage, grøn/rød er der ca. 50% og ved grøn er der ca. 70% til 100% strøm tilbage.

Go By Vapeson startkit er til dig der ønsker en nem og brugervenlig e-cigaret.

Go By Vapeson Startkit indeholder:

1 stk. Go batteri ( 1500mAh )

1 stk. Go MTL Tank

1 stk. USB opladerkabel

1 stk. Brugermanual

30 Andre produkter i samme kategori