Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

VooPoo ARGUS X KIT 80W

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Voopoo Argus X Pod Kit ligner med Drag X kittet, men er dog mere hårdfør, så hvis din ecigaret bliver udsat for lidt af hvert i hverdagen, kan Argus X Pod Kit være et godt alternativ til Drag X kittet. Argus X bruger 1 stk 18650 batteri.

Læs mere...

Online pris!

DKK 399.00

Lagerstatus: På lager

DAMP MED ARGUS X FRA VOOPOO

Voopoo's ARGUS X Kit er i et lækkert design med læderbetrækning og med hank i toppen af Mod'et. Argus X har et max output på hele 80 watt med den indbyggede GENE.TT chip og du kan justere dine indstillinger på ARGUS X's 0,96" farveskærm.  ARGUS X bruger af 1 stk. 18650 batteri. Dette skal tilkøbes, da det ikke følger med i pakken. ARGUS X kan oplades med det medfølgende Micro USB-kabel.

Der medfølger en PnP Pod i ARGUS X kittet som kan indeholde 2ml. Evæske. Pod'en er udstyret med en beskytter i silikone, der gør Pod'en mere sikkert hvis du skulle være så uheldig at tabe din ecigaret.

Der medfølger en PnP-VM1 0.3 ohm brænder/coil samt en PnP-VM6 0.15 ohm brænder/coil. Brænderen isættes i bunden i plug-n-play stil (heraf navnet PnP) og fyldes ligeledes fra bunden af Pod'en. Alle andre Voopoo PNP-coils er desuden kompatible med Argus X. 

VOOPOO ARGUS X INDEHOLDER

  • 1 x ARGUS X Mod ( 18650 batteri skal tilkøbes )
  • 1 x VOOPOO PnP Pod (2ml)
  • 1 x PnP-VM6 coil (0.15 ohm)
  • 1 x PnP-VM1 coil (0.3ohm)
  • 1 x USB opladerkabel
  • 1 x Brugervejledning

 

25 Andre produkter i samme kategori