Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

VooPoo ARGUS AIR POD KIT

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Argus Air Pod Kit fra VooPoo er lavet i et lækkert design med læderbetrækning. Argus Air på hele 25 watt med den indbyggede GENE.AI chip. Du kan styre dine indstillinger på skærmen som er en 0.54" OLED farveskærm. VooPoo Argus Air kittet kommer med et indbygget batteri på hele 900mAh, der oplades med det medfølgende USB-C opladerkabel.

Læs mere...

Online pris!

DKK 249.00

Lagerstatus: På lager

VooPoo ARGUS AIR PODKIT

Argus Air Pod kan indeholde 2ml evæske og der medfølger to styk Pod i pakken. Det ene pod kommer med en indbygget PnP-coil på 0.8 ohm, og denne coil/brænder kan ikke skiftes, men er beregnet til at smide væk når den er færdigbrugt.

Den anden pod kommer med en udskiftelig 0.6 ohm PnP coil. Coils/brænderen isættes fra bunden i podtanken i plug-n-play stil (heraf navnet PnP) og Podet/tanken fyldes fra siden af i Pod'en. Alle andre Voopoo PNP coils/brændere er desuden kompatible med Argus Air, men det anbefales at bruge 0.6ohm eller mere. I bunden af Pod'en er der magnet tilslutning som forbindes med Argus Air Mod'et / batteriet. Ydermere kommer Argus AIR med et dual airflow, der tillader dig at tilpasse dit sug ved når du drejer Pod'en 180 grader.

PAKKEN INDEHOLDER

  • 1 x Argus Air Mod 900mAh
  • 2 x Argus Air Pod (2ml)
  • 1 x PnP-TM1 coil (0.6 ohm)
  • 1 x PnP-R1 coil (0.8ohm)
  • 1 x USB-C opladerkabel
  • 1 x Brugervejledning

25 Andre produkter i samme kategori