Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

VooPoo DRAG S PRO KIT - 3000mAh

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

VooPoo har med Drag S Pro udforsket teknologiens grænser og de nye muligheder for professionalisme. Denne gang vækker Drag S Pro enhver sans med professionel erfaring i form af design, håndværk, hastighed og ydeevne. Drag S Pro er med indbygget batteri på hele 3000mAh.

Læs mere...

Online pris!

DKK 374.00

Lagerstatus: På lager

DRAG S PRO - DET PERFEKTE VALG FRA VOOPOO

DRAG S PRO fortsætter den førsteklasses kvalitet af metal sammensat med læder og ved hjælp af et ergonomisk afrundet design får du følelsen af højeste kvalitet. Når den først er i din hånd, vil du elske det.

DRAG S PRO fra VooPoo er som standard indstillet til låsetilstand. Første gang skal du trykke fem klik for at tænde den. For at låse en-knaps tænd/sluk-funktionen op, skal du trykke på "+" "-" samtidigt for at gå ind i SWITCH-grænsefladeindstillingen.

Den nye TPP X Pod

Den nydesignede TPP X Pod er tilpasset den kraftigste coil på TPP-platformen. Det vil give dig en kraftfuld og professionel oplevelse. Vi har endda tilføjet en 510-base. Ny skabelse - ny verden.

360° LUFTSTRØMSSYSTEM

Kombinationen af ​​360° uendeligt luftstrømssystem og bundluftstrøm giver mere præcis luftstrømskontrol og superskyer.

MERE KRAFT, PERFEKT DAMP OG STABIL SMAG

Du skal ikke bekymre dig om manglen på strøm. DRAG S PRO øger udgangsspændingen til 8,5V, hvilket optimerer outputtet og giver mere stabil smag, selv når batteriet er ved at løbe tør.

KÆMPE SPRING MED GENE.FAN 3.0 Chip

DRAG X PRO bruger den nydesignede GENE.FAN 3.0 Chip, som bringer kraftigere skyer og mere stabil smag. Den samlede ydeevne af DRAG X PRO er forbedret med 20 % sammenlignet med den forrige generation.

VOOPOO DRA S PRO TIL ALLE

DRAG X PRO understøtter både den letanvendelige SMART-tilstand for begyndere, RMA-tilstand for professionelle og som en ny ting: TC-tilstand, som giver dig temperaturkontrol, så du kan bruge den til det absolutte maksimale af sine muligheder.

SMÅ DETALJER, STOR FORSKEL

DRAG S PRO har knap og autosug og er udstyret med en meget følsom luftsensor. Det nye luftvejslayout er designet til at undgå direkte kontakt med E-væsken, hvilket gør det mere følsomt og giver en glattere Auto-vaping.

VOOPOO DRAG S PRO

DRAG S PRO har et 3000mAh indbygget batteri med 5V/2,5A opgraderet Type-C hurtigopladning.

KOMPATIBEL MED ALLE TPP/PNP-COILS

*PnP Pod er påkrævet for at bruge PnP-COILS

DRAG S PRO INDEHOLDER

  • DRAG S Pro Mod - 3000mAh
  • TPP X Pod Tank (2ml)
  • TPP-DM1 coil (0.15 ohm)
  • TPP-DM4 coil (0.3ohm)
  • USB-C opladerkabel
  • Brugervejledning

27 Andre produkter i samme kategori