Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

Aspire K1 Startsæt 900mAh

Aspire K1 Startsæt 900mAh

Aspire K1 kittet er et af de bedst sælgende start-kits fra Aspire. Aspire K1 Kittet er, som alle andre Aspire produkter, af den højeste kvalitet. Her får du masser af smag og god damp.

Læs mere...

Online pris!

DKK 399.00

Lagerstatus: På lager

 I selve kittet får du 5 ekstra brændere på 1.8 ohm, selve CF G-Power batteriet på 900mAh, K1 tanken på 1.5 ml., USB-kabel til opladning, 220V væg adapter og en brugermanual. K1 tanken benytter sig at enten en 1.6ohms brænder eller en 1.8 ohms brænder – begge benytter sig af Aspires BVC teknologi, der gør at selve brænderen vil holde længere for dig og du vil endda også opnå en rigtig lækker smag. Batteriet oplades nemt med den det medfølgende ladekabel – først afmonteres tanken fra batteriet, derefter påskrues ladekablet i stedet for tanken. For at tænde dit CF G-power batteri skal du blot klikke 5 gange hurtigt på knappen, så vil batteriet blinke i knappen og du ved nu, at batteriet er tændt/låst op. Første gang du skal fylde din K1 tank op, starter du med at skrue bunden af tanken. Derefter skruer du din brænder fra bunden af tanken – start brænderen op ved at dryppe 5 dråber direkte i hullet i toppen af brænderen. Vend din tank på hovedet, så du har mundstykket ned mod bordpladen og påfyld så tanken med din e-væske. Slut af med at skrue bunden med brænderen på, tilbage på tanken. Lad gerne din tank så med væsken i, i 5-10 min., så er du sikker på, brænderen har fået væske nok.

Med andre ord, skal du til at starte med at dampe eller vil du have skiftet din helt gamle e-cigaret ud, så er Aspire K1 Kittet et fremragende produkt.

Aspire K1 Startsættet indeholder:

1 x Aspire K1 clearomizer med pyrex glas. 1.5 ml.
1 x Aspire 900mah batteri
5 x Aspire 1.6 ohm BVC atomizerhoveder ( brændere )
1 x USB kabel
1 x 220V væg adapter
1 x Brugermanual

Produkt ID

00219-17-01594

21 Andre produkter i samme kategori