Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Joyetech eGo AIO

placeholder-img
Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Joyetech AIO er en fantastisk lille e-cigaret, perfekt for dig der skal til at starte med at dampe eller bare have dig en opgradering fra de ”ældre” modeller. AIO har en tank kapacitet på hele 2ml og fyldes meget nemt fra toppen. Med sit batteri på hele 1500mAh, trods det lille design, er du garanteret strøm i lang tid.

Læs mere...

Online pris!

DKK 199.00

Lagerstatus: På lager

AIO’en noget nær det tætteste du kommer på en komplet lækage-fri e-cigaret. For at fylde din AIO eCigaret op starter du med at trykke ligeså stille ned på børnesikringen i toppen af din AIO (fuldstændigt som du ville gøre, hvis du skal åbne en flaske husholdningssprit), drejer mod uret og løfter mundstykket fra resten af batteriet. Der er på den ene side en påfyldningsstreg, hvor du fylder din e-væske optil – overskrides dette, er der stor chance for, at din e-væske vil flyde udover kanten, når du samler din AIO igen.

Når du skal montere en helt ny brænder, er det første du skal gøre, at dryppe 8-10 dråber direkte ned i midterhullet i toppen af din brænder/coil. På den måde er du sikker på, at vattet i din brænder er totalt vædet igennem, inden du samler din AIO igen. Dette skal kun gøres når brænderen er helt ny. En brænder skal typisk skiftes efter 7-14 dage. Det er alt afhængigt af, hvor hyppigt du bruger din Joyetech AIO.

For at tænde din AIO eCigaret skal du blot klikke 5 gange hurtigt efter hinanden på knappen – der vil nu komme lys i tanken og du kan derved se, du har tændt din eCigaret. For at slukke den igen trykker du blot 5 gange hurtigt efter hiananden igen.

Selve tanken på din AIO kan du vælge at have oplyst af 1 ud af 7 forskellige farver. Lyset er kun tændt når du trykket på knappen, så det er på ingen måde en strømsluger. For at ændre farven i tanken til en anden af de 7 forskellige farver, skal du blot holde knappen inde, mens din AIO er slukket. Når du holder den inde vil din AIO lyse op i en farve, for at skifte derimellem skal du blot trykke en gang på knappen – for hvert tryk skifter du til en ny farve. Når du har fundet din farve, stopper du med at trykke på knappen – derefter vil din AIO slukke for lyset, og du kan nu tænde den igen og nyde din nyvalgte farve. Det største plus ved, du kan have lys i tanken er, at du er aldrig i tvivl om du er ved at løbe tør for væske, selv ikke på en mørk aften.

Opladningen klares nemt med det medfølgende micro-usb kabel der medfølger. På den ene side af din AIO har du et lille ladestik, det kobler du bare sammen med det medfølgende kabel.

I kassen får du 2 stk. 0.6 ohm MTL coils, et micro-usb ladekabel, et ekstra mundstykke og selve din nye AIO.

Med Joyetech eGo AIO får du:

  • LED oplyst tank med 7 forskellige farver
  • 2 ml evæske tank med topfyld
  • 1500mAh batteri der holder strøm længe
  • Lækage fri tank så du undgår væske ud over det hele
  • Justerbar airflow
  • En e-cigaret der virkelig er nem at bruge
  • En e-cigaret der giver masser af damp og god smag

  

Joyetech eGo AIO kit indeholder:

1 x Joyetech eGo AIO (Batteri og tank)
2 x BF SS316-0.6ohm coils (Udskiftelige brændere)
1 x Spiral Mundstykke
1 x Klart Mundstykke
1 x USB kabel
1 x Manual

EC-ID: 00219-16-04333

30 Andre produkter i samme kategori