Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire K3 Start Kit

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Aspire K3 Kittet er et komplet kit, med alt hvad du skal bruge for at få startet med at dampe. K3 eCigaretten kan fåes både i den klassiske sorte farve og en flot pink farve.

Læs mere...

Online pris!

DKK 329.00

Lagerstatus: På lager

I kittet får du et 1200mAh batteri i et lækkert carbon-look, 2 stk. brændere / coils, hvor den ene allerede kommer monteret i din tank, en Aspire K3 tank og et ladekabel.

Aspire K3 tanken bruger de samme brændere som både Nautilus, Nautilus2 og Triton Mini tankene – dvs. du opnår en rigtig god levetid på dine brændere, samtidigt med, at du får en lækker smag og masser af damp.

Tanken er på hele 2ml. og er meget nem at fylde fra bunden. Du afmonterer bare din tank fra batteriet, skruer bunden fra tanken og påfylder din e-væske, mens du har mundstykket til at vende ned mod din bordplade, så undgår du at spilde.

Når din brænder er helt ny, skal du blot dryppe 5-8 dråber direkte ned i toppen af din nye bænder – på den måde er du sikker på, at brænderen er vædet godt igennem med væske, og du ikke får den brændt af med det samme. Efter du har vædet brænderen / coilen med din e-væske monterer du den bare tilbage i bunden af din tank og skruer bunden af tanken sammen med resten af din K3 tank. For at være helt sikker på, at din nye brænder er vædet totalt igennem, er det en god idé at stille tanken for sig selv i 5-10 min., så kan den sidste væske selv trække ind og mætte brænderen med væske.

Opladningen af dit nye batteri foregår nemt ved at bruge det medfølgende kabel og stikke det i bunden af batteriet, hvor der sidder et lille ladestik.

Ligeså nemt er det at tænde og slukke for dit batteri, det eneste det kræver er 5 hurtige klik på knappen. Batteriet vil nu lyse op i knappen for at vise dig du har tændt for batteriet – det foregår på samme måde, når du skal slukke, 5 hurtige klik og der er nu slukket for batteriet.

Sættet indeholder:

1x Aspire k3 Tank (2 ml)

1x Aspire K3 Batteri (1200 mAh)

2x Nautilus Coil 1,8 Ohm (den ene er monteret i tanken)

1x Micro USB Kabel

1x Manual

EC-ID: 00219-17-04317

30 Andre produkter i samme kategori