Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

ISTICK PICO 75W TC KIT

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

iStick Pico 75w fra Eleaf er en lille maskine med masser af power i! Tanken der medfølger i kittet er en Melo III mini tank, den giver dig en rigtig fin smag og massere af damp. Melo tanken kan indeholde hele 2ml. af din e-væske og den fyldes samtidigt utroligt nemt fra toppen.

Læs mere...

Online pris!

DKK 339.00

Lagerstatus: På lager

Pico 75w Kittet indeholder selve Pico moddet, en Melo III tank, 2 stk. brændere på henholdsvis 0.3 ohm og 0.5 ohm, 4stk. ekstra gummipakninger, 1 stk. micro-usb ladekabel og en manual.

Istick Pico 75w bruger 1 stk. 18650 batteri med flad knop – du skal helst bruge et 18650 batteri med minimum 20A, for at være sikker på du ikke overbelaster batteriet. Batteriet er genopladeligt og på Pico kan du godt lade batteriet igennem micro-usb porten på fronten, dog er det bedst for batteriet, at det bliver ladet op i en ekstern lader - på den måde, kan du også altid have et ekstra batteri opladet og klar til udskiftning, hvis du skulle få brug for det.

Når du modtager din Pico 75w og dit batteri og du første gang skal til at starte den op, skal du starte med at skrue batteri-cappen af, føre batteriet i selve hullet (plus til plus og minus til minus). Når du har fået sat batteriet i, tænder du din Pico ved at klikke 5x hurtigt på knappen, nu vil displayet lyse op og du er nu sikker på din Pico er tændt.

Når du skal have fyldt væske på tanken første gang og din brænder er helt ny, skal du starte med at skrue bunden fra tanken, så du kan se selve brænderen. Skru derefter din brænder fra, fordi du skal huske at ”prime” din brænder. At ”prime” din brænder vil sige, at du drypper e-væske på samtlige huller i brænderen, indtil vattet i brænderen er helt mættet af e-væsken. På den måde er du sikker på, du ikke får brændt din brænder af fra starten. Når din brænder er ”primet” skruer du den tilbage i bunden af tanken og samler tanken helt igen. Når du har samlet din tank og monteret den tilbage på din Pico kan du nu fylde din væske på – du skruer toppen af tanken og fylder den op med din e-væske. Lad helst din tank stå med væsken i, i 5-10 minutter, så du er helt sikker på din brænder er vædet igennem med e-væske.

Pico 75w har et væld af temperaturstyringsindstillinger og en ”Bypass-mode”.

”Bypass-mode” gør, at din Pico75w vil opføre sig som et ureguleret MOD, forstået på den måde, at du når du er i denne indstilling, kan du ikke længere regulere op eller ned for dine watt, i stedet vil din effekt dale i takt med du dræner dit batteri.

Pico 75w kan gøre brug af temperaturstyring på brændere der er lavet af nickel(ni200), titanium og stainless steel. For at komme ind i menu-systemet skal du trykke 3 gange hurtigt på knappen, derefter bruger du + og – knapperne for at navigere i menuen.

iStick Pico 75W TC Kit indeholder:

  • 1 stk iStick Pico Mod 75 Watt
  • 1 stk MELO 3 mini tank, 2,0 ml.
  • 1 stk EC coils 0,3 ohm
  • 1 stk EC coils 0,5 ohm
  • 4 stk pakninger
  • 1 stk mini usb kabel
  • 1 stk manual

Bemærk: 18650 Batteri medfølger ikke.

Har du ikke 18650 batterier, kan de tilkøbes her: 18650 Batteri uden knop

Læs alle features og detaljer vedr Eleaf iStick 75W Pico Kit HER

EC-ID: 00219-17-04674

30 Andre produkter i samme kategori