Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

Joyetech eGo AIO D16

Joyetech eGo AIO D16

Joyetech EGO AIO D16 er den ”almindelige” AIO’s høje og tynde lillebror. Ligesom sin bror, har AIO D16 et batteri på 1500mAh og en tank kapacitet på 2ml. e-væske.

Læs mere...

Sølv

Online pris!

DKK 249.00

Lagerstatus: Kommer Snart

For at starte din brænder op, skal du dryppe 8-10 dråber af din e-væske direkte ned i midterhullet i toppen af din brænder. Når du drypper den med din e-væske inden du monterer brænderen, er du sikker på at du ikke får en brændt smag fra starten.

For at påfylde e-væske på din AIO D16, skal du trykke ned på ”topstykket” mens du drejer, da den er udstyret med en lille børnesikring, meget ligesom du kender fra en flaske husholdningssprit. På den ene side, ved siden af glasset, kan du se en lille streg hvor der står ”MAX” – dertil må du påfylde den, fylder du over stregen risikerer du, at den overskydende væske vil løbe ud over toppen.

Opladningen af din nye AIO D16 foregår nemt og hurtigt ved hjælp af det medfølgende micro USB-stik. På bagsiden af din AIO D16 er der en micro usb-indgang hvor batteriet oplades igennem. Du kan enten vælge at bruge din computer til opladningen eller hvilken som helst USB væg-adapter.

Når du først har startet din brænder op, påfyldt din e-væske og sikret dig at dit batteri er opladet, skal du nu have tændt for batteriet. Du trykker bare 5 gange hurtigt på knappen – der vil nu blinke et lys inde i selve tanken, det illustrere at du har tændt for dit batteri. For at slukke er det eneste du skal gøre også bare, at trykke 5 gange hurtigt på knappen. Når du har slukket for din AIO D16 kan du holde knappen inde i 6-7 sekunder – på den måde kan du ændre farven på lyset i din AIO D16 til 1 ud af 7 forskellige farver, du skal bare trykke en gang på knappen for at skifte farven og lade lyset gå ud på den farve du har valgt. Når du tænder for dit batteri igen, vil lyset nu have den farve du valgte.

I kassen til din Joyetech EGO AIO D16 medfølger der 1 stk. micro usb-ladekabel, 1 ekstra driptip, 2 stk. 0.6 ohm MTL brændere.

Produkt ID

02828-17-80001

21 Andre produkter i samme kategori