Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

Joyetech eGo AIO D22

Joyetech eGo AIO D22

Ego AIO D22

 

Ego AIO D22 er den lille tykke og buttede bror i AIO familien. For mange er den lidt mere ”maskulin” end de slanke modeller. Den er lille, buttet og nem at putte i lommen. Ligesom de 2 andre modeller af AIO har AIO D22 et 1500mAh batteri og en tank kapacitet på 2ml.

Læs mere...

Sølv

Online pris!

DKK 249.00

Lagerstatus: På lager

Når du har modtaget din AIO D22, skal du først lige have startet brænderen op – det klarer du nemt ved at dryppe 7-8 dråber e-væske direkte ned i hullet i midten. Grunden til du skal huske at ”prime” din brænder, er at du kan forlænge levetiden på den, men samtidigt er du sikker på, du ikke får brændt din brænder af med det samme. Nu skal du bare skrue din brænder til på ”topstykket”. For at få ”topstykket” skruet fra resten af din AIO D22 skal du trykke ligeså stille ned på toppen og dreje fra, da den er udstyret med en lille børnesikring. Det samme skal du gøre, når du skruer ”topstykket” på igen, da du ellers ikke vil få lukket den helt til og i værste fald ender du med en lomme fyldt med e-væske.

 

Når du har givet din brænder e-væske og påskruet den til ”topstykket”, kan du med god samvittighed begynde at fylde e-væske i tanken. På den ene side af tanken er der angivet en streg hvortil du maximalt må fylde e-væske til. Kommer du til at fylde for meget e-væske på, vil det i værste tilfælde stå ovenud, da den simpelthen bliver overfyldt.

 

Nu du har startet din brænder ordentligt op, påfyldt din e-væske i tanken og samlet din AIO D22 igen er det tid til at nyde dampen. For at tænde din AIO D22 skal der trykkes 5 gange hurtigt efter hinanden på knappen, nu vil der blinke et lille lys inde i tanken, der viser at der er tændt. For at slukke eller låse dit batteri, skal du simpelthen bare gøre det samme – altså trykke 5 gange hurtigt på knappen og der vil igen kommet et lille blinkende lys i tanken, der illustrere at du har slukket for dit batteri. Når din AIO D22 er slukket, er der en lille ekstra funktion - hvis du holder knappen inde i et lille stykke tid når du har slukket for batteriet, vil lyset tænde inde i tanken, når lyset er tændt kan du trykke yderligere på knappen for at skifte mellem 7 forskellige farver. Når du har fundet din yndlings farve stopper du bare trykkeriet, lyset går nu ud og du har den valgte farve i tanken når du igen tænder for din AIO D22.

 

Opladning af batteriet sker nemt med det medfølgende micro-usb kabel der er med i pakken. Du skal bare stikke kablet i micro-usb indgangen på den ene side af din AIO D22 og enten koble den anden ende af kablet til en USB-indgang i din computer eller i en 220v USB-vægadapter.

 

I kassen finder du 2 stk. 0.6 ohm MTL brændere, et micro-usb ladekabel, et ekstra mundstykke og en brugermanual.

Produkt ID

00746-16-10700

21 Andre produkter i samme kategori