Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire K2 Start Kit

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Aspire K2 start kit er et smart lille startsæt fra Aspire. Her får du virkelig god smag og den giver masser af damp. 

Læs mere...

Online pris!

DKK 279.00

Lagerstatus: På lager

K2 Kittet fra Aspire består af et 800mAh batteri, en K2 tank på 1.8ml., 1 stk. ekstra brænder/coil og et micro USB-kabel til opladning.

Når du skal have startet dit K2 Kit op for første gang, skal du starte med at skrue bunden af tanken og derefter skrue selve brænderen ud af bunden. Selve brænderen/coilen skal du væde godt og grundigt igennem med din e-væske. Det gør du nemmest ved at dryppe 2-3 dråber direkte ned i midten af din brænder/coil. Da der sidder en del vat i ”huset” af brænderen/coilen er det vigtigt at få det vædet godt igennem, da du ellers vil få en meget brændt smag fra starten.

Når din brænder er gjort klar og vædet med væsken skruer du den tilbage i bunden af tanken.

For at påfylde e-væske på din K2 tank vender du bare selve mundstykket ned mod din bordplade og fylder derefter tanken op med din e-væske. Nu skruer du igen bunden på selve tanken og skruer tanken på dit batteri. Lad nu tanken stå i 8-10 min., på den måde er du helt sikker på, at din brænder har suget nok væske til sig, så du ikke får en brændt smag fra starten.

Nu har du gjort alle forberedelser og du kan lige om lidt nyde din damp – det eneste du mangler er at trykke 5 gange hurtigt på knappen på batteriet, på den måde tænder du nemlig for batteriet. Knappen vil blinke et par gange, for at vise du har tændt for batteriet. Når du skal tage et sug, skal du holde knappen inde mens du suger. For at slukke for batteriet igen skal du bare gøre det samme, som du gjorde for at tænde batteriet – altså trykke 5 gange hurtigt på knappen efter hinanden. Knappen vil blinke et par gange for at vise, den har opfanget at den skal slukke.

Du behøver ikke slukke dit batteri altid, dette er kun en børnesikring eller en lås når du har den i lommen. Ecigaretten bruger ikke strøm uden når du bruger den, altså når knapper lyser.

Pakken Indeholder:

Aspire K2 Tank (1,8 ml)

Aspire K2 batteri (800 mAh)

2x coil 1,6 Ohm (Den ene sidder i tanken)

Micro USB Ladekabel

Bruger manual

EC-ID: 00219-17-04314

30 Andre produkter i samme kategori