Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Nautilus 2

Aspire Nautilus 2

Aspire Nautilus 2

 

Nautilus 2 er den længe ventede efterfølger til den vildt populære og fantastiske Nautilus Mini og man må sige, at den lever bestemt op til sin forgænger!

Læs mere...

Stål

Online pris!

DKK 275.00

Lagerstatus: På lager

Nautilus 2 har en del forbedringer i forhold til den originale Nautilus Mini – deriblandt kan nævnes at den nu har et topfyld system, så du er nu fri for at skulle have bunden af hver gang for at påfylde din e-væske. Nautilus 2 kommer med den nye 0.7ohm coil fra Aspire monteret i tanken og en ekstra 1.8ohm coil. Med dden nye 0.7ohm coil kan du bruge optil 23watt og på den måde få noget mere damp ud af din Nautilus 2 end man førhen har kunne på Nautilus Mini.

På Nautilus 2 har de også opdateret airflowet, så du har nu flere indstillingsmuligheder mht. hvor stramt eller løst dit airflow skal være – lige fra det lille stramme hul der mest minder om en cigaret, til alle 5 huller åbne så du på den måde kan tage lungesug.

På grund af den nye opbygning af Nautilus 2 er den også blevet en smule mere robust og slagfast, tak til ”skjoldet” der sidder rundt om glasset. På den måde er glasset beskyttet fra små slag.

 

Nu hvor du skal til at tage din nye Nautilus 2 i brug for første gang, skal du starte med at lukke dit airflow helt i og derefter skrue toppen/skjoldet fra så du kan påfylde din e-væske. E-væsken skal du fylde op til toppen af gevindet på den påmonterede coil. Når du har skruet toppen/skjoldet på igen skal du tage 4-5 små sug på tanken, med lukket airflow, for at ”prime” den påmonterede coil – når du har suget væsken ind i coilen kan du nu åbne for airflow og derefter montere din nye Nautilus 2 tank på dit batteri/mod.

 

Æsken indeholder:

1 stk. - Nuatilus 2 tank (0.7ohm coil) 1 stk. - 1.8ohm coil 1 stk. - Extra glas 1 stk. - Extra Drip tip 8 stk. - O-rings 1 stk. - Brugermanual

16 Andre produkter i samme kategori