Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

ProCore Remix RTA/RDA/Tank

ProCore Remix RTA/RDA/Tank

JoyeTech ProCore Remix

 

ProCore Remix fra JoyeTech er en rigtig alsidig tank, der byder på mere end man tror ved første øjekast. Det er nemlig ikke bare en subtank, men RTA, RDA og subtank samlet i en og samme tank.

Læs mere...

Online pris!

DKK 319.00

Lagerstatus: På lager

ProCore Remix fra JoyeTech kan nærmest ikke kaldes andet end en regulær genistreg! Du kommer ikke til at mangle muligheder når du åbner op for denne tank. Du har med denne fantastiske tank nemlig ikke behov for andre tanke, da du får både en RTA, en RDA og en subtank i en og samme tank. Den har en utroligt lækker og brugervenlig topfyld-funktion, du skal bare skubbe på den lille pil på toppen af tanken og derved vil du åbne toppen på et smart hængsel. Påfyldning af din e-væske klares nu på få sekunder, i stedet for du skal til at skrue hele tanken af dit mod.

Når du først for åbnet for pakken og tage din nye ProCore Remix ud, er den gjort klar til at fungere som en RTA (Rebuildable tank atomizer), altså en tank hvor du selv skal binde din coils til. Der medfølger 2 færdigviklede clapton-coils i pakken, de er nemme at installere og trække vat igennem. Vat er også inkluderet.

Vil du derimod bruge ”almindelige” coils, altså fabrikslavede coils fra selveste JoyeTech, skal du ikke andet end at skrue selve RTA basen ud og derefter skrue den medfølgende ProC1 0.4ohm coil i. Når du har skruet denne coil i bunden skal du også skifte glasset til det lille glas, ellers vil den simpelthen ikke passe. Husk altid, at du skal ”prime” den medfølgende coil meget grundigt inden du montere den, ellers er der meget stor chance for, at du vil brænde den af når du først tager den i brug.

Det samme gælder hvis du vil benytte RDA-funktionen– du skal skrue RTA/RDA-dækket direkte i basen med airflow-ringen, installere coils og vat deri, men du skal nu også påskrue RDA ”sleevet” og trække RDA kammeret på. Nu har også en RDA, så nu skal du bare dryppe og dampe løs.

Det mest fantastiske ved, at du kan bruge denne tank som RTA/RDA er, at du kan ”tweake” din dampoplevelse helt 100% til dine egne personlige præferencer. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser nu. Vil du bruge den i singlecoil funktion, skal du bare installere den lille blok der følger med, på denne måde vil du lukke af for den ene side af RTA/RDA-dækket og airflowet.

 

I æsken medfølger der:

1 stk. ProCore Remix tank.

1 stk. lille glas til når du bruger fabriks-coils.

1 stk. RTA kammer.

1 stk. RDA kammer.

1 stk. RDA ”sleeve”.

1 stk. RTA/RDA dæk.

1 stk. ProC1 0.4ohm coil.

1 stk. økologisk vat.

2 stk. færdigviklede clapton-coils.

1 stk. Quick start guide.

Lille pose med reservedele.

18 Andre produkter i samme kategori