Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

SMOK TFV12 PRINCE

SMOK TFV12 PRINCE

Så er den her endelig – den helt nye dampkanon fra SMOK endelig landet! TFV12 Prince tanken er videreudviklingen af den utrolig populære TFV12, som mange holdte utroligt meget af.

Læs mere...

Sort
Guld
Stål
7 Color

Online pris!

DKK 349.00

Lagerstatus: På lager

TFV12 Prince tanken er en helt nye storebror i TFV serien fra SMOK. Med denne tank har SMOK taget alt det du elskede ved den almindelige TFV12 tank og forbedret den, der har endda også været plads til en lille smule nytænkning og innovation.

SMOK TFV12 PRINCE - DAMPKANON!

Akkurat som den første TFV12 tank fra SMOK var en regulær dampkanon, så er TFV12 Prince bestemt ingen undtagelse. Prince tanken forstår virkelig at lave kæmpestore skyer, endda uden du har brug for at bruge ligeså høje watt-indstillinger som du skulle på den første TFV12 tank.

SMOK PRINCE - GOD SMAG!

Ydermere er smagen på TFV12 Prince skruet helt fuldstændig i top, så du er sikker på du får en helt igennem sprød og tydelig smag, hvor smagsnuancerne virkelig får en chance for at komme i spil.

SMOK har bevaret deres velkendte påfyldningssystem, bedre kendt som ”slide to open”, men det har fået lidt af en innovativ overhaling. I stedet for du frit kunne dreje på toppen for at åbne, har SMOK nu implementeret en lille låsefunktion/låseknap, der skal trykkes i bund førend du kan åbne for dit påfyldningssystem. Når du så skal have lukket for påfyldningssystemet skal du dreje ”døren” på plads, indtil du har hørt et lille klik – så er du sikker på, at du har fået lukket helt ordentligt.

TFV12 Prince tanken kommer med en V12 Prince-Q4 coil installeret i tanken, når du modtager den. I æsken er der yderligere 2 ekstra coils, et stk. V12 Prince-X6 coil på 0.15ohm og et stk. V12 Prince-T10 coil på 0.12ohm. Når du første gang skal have gang i din nye TFV12 Prince tank er det utroligt vigtigt at du husker at ”prime” din coil inden du tager din tank helt i brug. Den nemmeste måde du gør dette på, er ved at afmontere den præ-installerede coil fra tankens base og derefter begynde at dryppe coilen med din e-væske. Sørg for, at alt vatmaterialet i coilen er vædet helt igennem af din e-væske, da du ellers vil opleve en meget brændt smag fra starten. Når du har ”primet” din coil med din e-væske, skal du blot montere den i tankens base igen, samle resten af tanken og påfylde din e-væske. Når du har påfyldt din e-væske på tanken råder vi til at lade tanken stå oprejst fyldt med væske i 10-15 minutter, på denne måde er du sikker på, at der er løbet nok væsken til din coil, så du ikke vil opleve en brændt smag fra starten.

MED SMOK PRINCE TANK FÅR DU: 1 stk. TFV12 Prince tank 1 stk. cobra driptip (widebore) 1 stk. V12 Prince-Q4 0.4ohm coil (monteret I tanken) 1 stk. V12 Prince-X6 0.15ohm coil 1 stk. V12 Prince-T10 0.12ohm coil 1 stk. lille brugervejledning 1 stk. pose med små reservedele.

18 Andre produkter i samme kategori