Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

Aspire Nautilus X

Aspire Nautilus X

Aspire Nautilus X

Nautilus X fra Aspire er en alsidig lille tank på 2 ml. Den egner sig perfekt til MTL (mund til lunge dampning) også kan den også bruges til et restriktivt direkte til lunge sug. Den har et regulerbart airflow i toppen, der sikrer at du har lige præcis den modstand i dit sug, som du er fortrolig med.

Læs mere...

Sort
Guld
Stål

Online pris!

DKK 269.00

Lagerstatus: På lager

Nautilus X bruger Aspires nye type af coils/brændere der efter sigende skulle give en noget bedre smag end man er vant til fra de gængse MTL tanke. Derudover har den et utroligt nemt topfyld, så du skal ikke længere skrue tanken af dit mod/batteri hver gang der skal påfyldes e-væske, du skruer bare toppen af og hælder e-væske direkte på.

 

Når du første gang skal have gang i din Nautilus X, skal du starte ud med at afmontere coilen, så du sidder med den i fingrene. Når du sidder med den, skal du starte med at dryppe e-væske på de 2 væske-indtagshuller på siderne af coilen. Dette gøres for at få vædet alt vattet i coilen igennem og derved undgå at du brænder coilen af ved første sug. Når du kan se, at vattet ikke længere vil suge mere væske til sig er coilen klar til at blive monteret i tanken igen, men inden da kan du lige fylde tanken med din e-væske.

 

Når du har monteret din Nautilus X på dit mod/batteri skal du starte ud med, at indstille dine watt-indstillinger lidt lavere end anbefalet på coilen. De medfølgende coils til Nautilus X fungerer bedst fra 14-22 watt – jo flere watt du bruger på din coil, jo kortere tid holder den, men du vil også få en større dampmængde.

 

I æsken medfølger der 1 stk. Nautilus X tank, 2 stk. 1.5 ohm coils (en er monteret i tanken) og et stk. reserve glas, i tilfælde af uheldet skulle være ude.

18 Andre produkter i samme kategori