Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

SMOK TFV8 Baby - The Baby Beast

SMOK TFV8 Baby - The Baby Beast

SMOK Baby Beast tank

 

TFV8 Baby Beast fra SMOK er nok en af de mest solgte og velmodtaget sub-ohm tanke på markedet til dato!

Læs mere...

Guld
Stål
7 Color

Online pris!

DKK 259.00

Lagerstatus: På lager

Nu kommer den i en TPD version på 2ml. væskekapacitet og ellers er alt ved det gamle – smag i top og damp HELT i top! Og med det velkendte toppåfyldningssystem, fra bl.a. TFV4 og TFV8 tankene, med den smarte ”klap”, klares en genopfyldning i løbet af få sekunder – du smækker bare klappen til siden, og påfylder din e-væske igennem det ovale hul og lukker klappen til igen. Helt igennem simpelt og hurtigt!

Når din coil/brænder er ”primet” skal du blot skrue basen på tanken igen og påfylde din e-væske. Smæk klappen til siden, fyld din e-væske igennem det ovale hul og luk så for klappen igen. For at være helt sikker på at undgå at brænde din coil/brænder af fra starten er det en rigtig god idé, at lade tanken stå med væske i, i 5-10 min. På den måde vil væsken trænge ind i vattet og mætte det godt og grundigt.

 

TFV8 Baby Beast kommer med 2 forskellige coils/brændere, en Q2 core på 0.4 ohm, der egner sig bedst til en rigtig lækker smag, men stadig med stor mængde damp og en T8 core på 0.15 ohm der producerer damp på højde med et damplokomotiv, men stadig bevarer en rigtig anstændig smag.

 

I æsken medfølger der 1 stk. TFV8 Baby Beast sub-ohm tank, 1 stk. V8 Baby-Q2 Core 0.4 ohm, 1 stk. V8 Baby-T8 core 0.15 ohm, 1 stk. reserve glas tank, gummipakninger og en lille brugermanual.

 

18 Andre produkter i samme kategori