Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Cleito eXo SubTank

Tilbud

Aspire Cleito eXo SubTank

Aspire Cleito Exo

 

Aspire har endnu engang gjort det – de har lavet endnu en fantastisk sub-ohm tank, der virkelig kan præstere. Cleito Exo tanken er det nyeste skud på stammen fra Aspire. Her får man en tank der for alvor smider kæmpe skyer fra sig og samtidig levere en helt igennem fantastisk smag!

Læs mere...

Sort
Blå
Stål
Bronze
7 Color

Online pris!

Tilbud -DKK 100.00

DKK 149.00

Normalpris DKK 249.00

Lagerstatus: På lager

 Den har et utroligt lækkert ikke-justerbar top-airflow, der hverken er for stramt eller for løst, men sidder lige i øjet! Pga. dens top-airflow er Cleito Exo også utrolig lækage-sikret. Cleito Exo kan rumme 2ml. e-væske og benytter sig af en alsidig 0.16 ohms coil/brænder der fungerer bedst mellem 60-100watt.

Cleito Exo er en robust tank, da selve tankstykket ikke er lavet af glas, men derimod en speciel slags plast(PCTG plast) der skulle være hårdfør mod slag og den skulle være utrolig modstandsdygtig mod al slags e-væske.

 

Første gang du skal have gang i din nye Cleito Exo skal du starte med at afmontere coilen. Nemmeste måde du kan gøre dette på er simpelthen bare ved at skrue toppen af og derefter ligeså stille lirke tankstykke af basen. Nu skulle du gerne sidde med basen i hånden, hvor selve coilen er påskruet – tag din e-væske og begynd at dryppe på de væskeindtagshuller der er hele vejen rundt på coilen, gør dette indtil vattet i coilen ikke vil tage imod mere e-væske. Det kan godt tage et minut eller to, men på den måde undgår du, at du får brændt din nye coil af første gang du skal tage et sug.

Når coilen er vædet helt igennem samler du din Cleito Exo igen, men vent med at skru toppen på, fordi nu skal du lige have fyldt tanken op med din e-væske – fyld e-væsken i fra toppen, så meget som det nu tillader og skru derefter toppen med mundstykket på igen.

Nu mangler du bare at skrue din nye Cleito Exo på dit mod/batteri og du er klar til at prøve din nye bedste ven!

 

I æsken medfølger der selve Cleito Exo tanken med en præinstalleret 0.16ohm coil, 1 ekstra 0.16ohm coil, 1 ekstra drip tip, 2 stk. ekstra o-ringe og en lille brugermanual.

18 Andre produkter i samme kategori