Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Cleito

Aspire Cleito

Aspire Cleito 2ml.

 

Cleito tanken fra Aspire er en innovativ, velsmagende lille dampkanon, der virkelig kan præstere på både smags- og dampfronten.

Læs mere...

Sort
Stål

Online pris!

DKK 239.00

Lagerstatus: På lager

Hvis du vælger at tilføje Cleito til dit arsenal af tanke, vil du bestemt ikke blive skuffet! Cleito tanken differentiere sig fra de andre subtanke på markedet på mere end en måde, men den mest iøjefaldende forskel er coilen – coilen i Cleito erstatter nemlig den traditionelle ”skorsten” alle tanke har. På den måde får du smagen leveret direkte fra coilen, uden den skal passere igennem ”skorstenen” og derved vil du ikke få små kondensdråber i ”skorstenen” der vil tynde ud i din smag.

Cleito kommer også med et helt fantastisk topfyld, hvor du faktisk bare kan hælde din e-væske direkte i tanken. Du skal blot skrue toppen med drip-tippen af og derved har du 100% åbent rundt om coilen, så du bare skal påfylde din væske helt til toppen. Med dette topfyldsystem gør det det meget svært for dig, at ramme ved siden af med din e-væske.

I bunden af tanken, på selve basen, finder du airflow ringen, hvor du styrer hvor stramt eller hvor løst dit sug skal være. Det er et trinløst airflowsystem, så det vil sige der er ikke de her små ”klik” mange andre tanke bruger, men når det er trinløst kan du indstille det fuldstændig efter dit behov.

 

Første gang du tager din nye Cleito tank i brug, skal du aller først have ”primet” din coil. Når du ”primer” din coil, vil det egentlig bare sige, at du væder den til, så vattet er helt gennemvædet.

Den nemmeste måde du kan gøre det på, på din Cleito, er ved først og fremmest afmontere den påskruede coil. Når du sidder med den i hånden vil du kunne se slidser ned langs siden af coilen, dem skal du gennemvæde med din e-væske. Når det er som om coilen ikke vil tage imod mere af din e-væske kan du skrue den tilbage i tanken.

Nu mangler du blot at påfylde din e-væske. Når det er gjort er det en god idé, at lade din tank stå med e-væsken i sig, i 10-15 minutter, så du er helt sikkert på at vattet i din coil er godt gennemvædet.

Nu er der bare tilbage at skrue din nye Cleito på dit mod og begynde at dampe løs! Det er altid en god idé lige at læse på din coil, hvordan det er anbefalet mht. hvor mange watt den kan holde til. Kan den f.eks. holde til 40-60watt er det en rigtig god ide at starte ud med at give den 5-10watt mindre end anbefalet. På den måde overbelaster du ikke din coil fra starten, hvis der nu skulle være en lille bid vat, der ikke er vædet til.

 

Æsken indeholder:

1 stk. Aspire Cleito tank

1 stk. 0.4ohm coil (præinstalleret i tanken)

1 stk. o.2 ohm coil

Diverse reserve pakninger.

EC-ID: 00219-17-11234

20 Andre produkter i samme kategori