Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

SMOK Spirals Tank

Tilbud

SMOK Spirals Tank

SMOK Spirals tank

 

Spirals tanken fra SMOK er ikke mindre end en lille genistreg! Det er en alsidig lille tank, der både kan benyttes til DL sug og så fungerer den HELT fantastisk som en MTL tank også. Både som DL og MTL præsterer Spirals tanken helt fantastisk både på dampfronten, men bestemt også smagsmæssigt!

Læs mere...

7 Color

Online pris!

Tilbud -DKK 200.00

DKK 99.00

Normalpris DKK 299.00

Lagerstatus: På lager

Spirals er en af de nyeste tanke fra SMOK og er ikke helt som de typiske tanke fra SMOK, der mest henvender sig til ”cloudchasere” og de kæmpe store mængder damp, men her har vi en lille petit tank, der stadig kan smide fornuftige skyer fra sig, samtidigt med du faktisk også kan anvende den som MTL tank. Som MTL tank er der stadigvæk godt og grundigt gang i dampen, du behøver bare ikke bruge så mange watt – faktisk gør 0.6ohm MTL coilen sig bedst mellem 18-35watt. Hvorimod hvis du er til store skyer skal du benytte dig af 0.3ohm coilen, den er nemlig mere til ”cloudchaseren”. Med 0.3ohm coilen i behøver du ikke bruge 100watt for at producere store skyer, coilen er lavet sådan at den arbejder mellem 20-45watt, men stadig til trods for relativt lave watt vil du kunne producere store mængder damp. Airflowet på Spirals tillader dig at åbne helt op for dit sug, så du for alvor kan tage et ordentligt lungesug, hvis du vil lave massere af damp, men den kan så sandelig også indstilles så du får et meget smøglignende sug med 0.6ohm MTL coilen.

Med det simple, men stadig utroligt smarte topfyld, tager det dig ingen tid af få påfyldt din e-væske. Du tager bare fat i toppen hvor du har dit mundstykke, drejer det af også har du helt åbent adgang til at påfylde din e-væske. Det er både simpelt og praktisk!

 

Inden du får helt gang i din nye Spirals tank er der lige lidt forarbejde der skal ordnes først – nu skal nu nemlig have ”primet” din coil med din e-væske. Afmonter din coil ved at skrue den løs, så du sidder med den i hånden. Nu skal du have fundet din e-væske frem og derefter begynde ligeså stille at dryppe e-væske på de forskellige væskeindtagshuller i coilen – på denne måde vil du få gennemvædet alt vattet der sidder indeni coilen og derved ikke få den grimme brændte smag fra starten af. Når coilen ikke vil optage mere af din e-væske kan du igen montere den i tanken og nu må du påfylde din e-væske. Lad gerne Spirals tanken stå oprejst i 5-10 minutter med væske i, derved vil væsken selv løbe ind i coilen og mætte den helt.

 

I æsken får du:

1 stk. Spirals tank fra SMOK

1 stk. Ekstra glas

1 stk. Aftageligt mundstykke

1 stk. 0.6ohm coil (præinstalleret i Spirals tanken)

1 stk. 0.3ohm coil.

Pose med reservedele

1 stk. Brugermanual

18 Andre produkter i samme kategori