Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Crown III mini - UWELL

Crown III mini - UWELL

Crown 3 Mini

 

Uwell er endelig klar med den rigtige opfølger til deres super populære Crown Subtank. Ja, der har været andre tanke fra Uwell i mellemtiden, ingen af dem når dog Crown 3 Mini!

Læs mere...

Rainbow

Online pris!

DKK 249.00

Lagerstatus: På lager

Uwell har virkelig ramt hovedet på sømmet med denne subtank! Uwell startede deres ”karriere” med at lave den første Crown subtank og den var en kæmpe succes pga. den forrygende smag den kunne producere og holdbarheden på coils var virkelig imponerende. De har efterfølgende lavet et par tanke, der ikke blev taget ligeså godt imod, men nu er de endelig tilbage med en subtank der bare sparker r.. på alle lede og kanter!

Crown 3 Mini bruger et coil system de selv kalder for ”Plug and pull” – kort forklaret betyder det, at coils til Crown 3 Mini er uden gevind og simpelthen bare skal hives ud når du skal have skiftet til en ny coil og når du skal montere den nye coil, skal du ikke andet end at give den et godt pres, så er den på plads. Det er ganske smart, da du ikke har et gevind i coilen/tanken der derved kan blive slidt og gå i stykker.

Det er ikke den største subtank vi har med at gøre her, men lad dig ikke snyde, fordi selvom tanken ikke måler mere end 22.6mm i diameter, er det virkelig en lille aggressiv subtank der kan smide alvorlige skyer fra sig. Crown 3 Mini er på 2ml. væskekapacitet og har selvfølgelig også et justerbart airflow, dette er placeret i bunden af tanken.

 

Du skal selvfølgelig altid huske at ”prime” dine coils inden du tager en ny coil eller tank i brug. Dette gøres nemt ved at afmontere din coil fra tanken og gennemvæde samtlige væskeindtagshuller du kan se på selve coilen. Når vattet i coilen ikke længere vil tage imod væsken, så er du sikker på, du har primet din coil nok. Det kan dog være en idé at lade tanken stå i 5-10 min. Efter du har ”primet” coilen, derved vil der løbe væske til coilen, hvis nu der skulle være en enkelt tør plet i vattet.

Der medfølger 2 coils i æsken – 1 stk. på 0.25ohm og 1 stk. på 0.4ohm.

 

I æsken medfølger der:

1 stk. coil på 0.25ohm.

1 stk. coil på 0.4ohm.

1 stk. reserveglas.

1 lille pose med ekstra pakninger.

18 Andre produkter i samme kategori