Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Exceed D22C - Joyetech

Exceed D22C - Joyetech

Exceed D22C

 

Exceed D22C er ”storebror” til Exceed D19 – ”storebror” skal forstås på den måde, at D22C er 22mm. i diameter og D19 er 19mm. i diameter. Derudover er der også en indbygget børnesikring.

Læs mere...

Hvid
Orange

Online pris!

DKK 175.00

Lagerstatus: På lager

Exceed D22C er en helt igennem genial MTL tank (mund til lunge), der også har mulighed for at blive brugt til DL dampning(direkte til lunge sug). Du har nemlig mulighed for at indstille dit airflow til et helt stramt MTL sug, hvis du indstiller dit airflow på de 3 små huller – du kan også indstille den til et DL sug, hvis du benytter dig af det ”lange” og store hul på airflow-ringen. Når du gør brug af de 3 små huller til MTL sug, vil du opleve noget nær det mest perfekte cigaret-lignende sug, du nogensinde har oplevet på et e-cigaret – SÅ godt er det simpelthen.

Tanken kommer med 2 forskellige coils – en på 0.5ohm der mest er beregnet til DL sug, men du kan godt bruge den til MTL sug, hvis du mangler lidt ekstra knald på dampen, og en coil på 1.2ohm er monteret i tanken. Den præmonterede coil på 1.2ohm er beregnet til MTL sug. Begge coils vil give dig en rigtig lækker og fyldig smag, men med forskellige mængder af damp.

Topfyldet på denne tank er udstyret med en børnesikring, men den betjenes utroligt nemt. Når du skal påfylde din e-væske, skal du blot trykke ned på selve ”ringen” din driptip/mundstykke sidder på og dreje fra. Derefter påfylder du blot din e-væske i selve tanken.

Inden du tager tanken i brug, er det vigtigt at du husker at prime din coil. Dette gøres nemmest ved at afmontere coilen fra tanken og drypper 8-10 dråber direkte ned i midten af coilen, så du kan se at alt vatmaterialet er væddet totalt igennem. Er du i tvivl om dit vat er gennemvædet, drypper du blot et par dråber ekstra deri. Når du har gjort dette montere du din coil i tanken igen og påfylder din e-væske. Nu er du klar til at tage dit første sug på din nye Exceed D22C.

 

Selve æsken indeholder:

1 stk. Exceed D22C tank

1 stk. 0.5ohm coil til DL sug

1 stk. 1.2ohm coil til MTL sug(kommer præmonteret i tanken)

1 stk. uvidet airflowrør

1 stk. pose med små reservedele

1 stk. lille brugermanual.

18 Andre produkter i samme kategori