Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire K1

Aspire K1

Den prisvenlige og enkle tank Aspire K1 fra Prodamp.dk er til alle nybegyndere, som vil prøve kræfter af med en exceptionel tank med bottom coil teknologi.

Læs mere...

Online pris!

DKK 99.00

Lagerstatus: På lager

Aspire K1 er en super enkel tank som benytter sig af den meget fordelagtige bottom coil teknologi. Denne bottom coil teknologi bunder sig i at coilsne sidder i bunden af tanken, hvilket sikrer en bedre ydeevne og en langt højere udnyttelse af e-væsken. Så får du altså både en bedre damp, samt en langt mindre risiko for dry hits. Meget praktisk. Modellen er desuden produceret med holdbart rustfrit stål og kommer med en drip tip som også er fremstillet med rustfrit stål, hvilket giver modellen et enormt lækkert udseende.
Tanken har en kapacitet på 1,5 ml, hvilket går hånd i hånd med dens forholdsvis lille størrelse. Derudover er tanken dejlig nem at genopfylde, hvilket blot kan gøres ved at afmontere basen af tanken og derefter hælde e-væsken ned i siden af tanken. Det er meget vigtigt at du ikke får e-væske i det midterste hul i tanken, da dette er hvor airflowet forekommer. Får du e-væske i det midterste hul vil du således få det i munden ved sug på e-cigaretten.

 

Aspire K1 er overordnet set en solid og meget enkel tank at benytte. Du ved hvad du får, og tanken holder hvad den lover. Du får ikke en masse ekstraordinære features med, men derimod det mest nødvendige, som du kan være sikker på fungerer. Designet er derudover også lækkert metalagtigt og er desuden idiotsikkert og meget let at gennemskue. Det er en tank som er som skabt for begyndere som skal prøve deres kræfter af med en tank, men ikke er helt sikker på hvordan det hele fungerer. Her får du en simpel og let betjenelig model som er ganske ubesværlig og som giver dig en helt fin damp.

Tanken hører desuden også til den prisvenlige ende af markedet og giver dig meget værdi for pengene.

EC-ID: 00219-18-05428

20 Andre produkter i samme kategori